Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja LähiTapiola yhteistyöhön

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Tavoitteena on olla läsnä asiakkaan elämässä ja palvelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet. LähiTapiola toimii asiakkaiden turvallisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen menestymisen edistämiseksi.

Alueyhtiöillä on tärkeä rooli paikallisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä muun muassa kulttuurin ja liikunnan tukemisessa, näin myös Valkeakoskella. LähiTapiolan Valkeakosken toimipiste haluaa olla mukana tukemassa Hakaa ja samalla edistää valkeakoskelaisten ja lähiseudun asukkaiden turvallisuutta ja hyvinvointia. Valkeakosken toimipiste on noin 100 metrin päässä Tehtiksestä ja siksikin luonteva yhteistyökumppani Hakan kannattajille vakuutusasioissa.

Sinulla on nyt mahdollisuus auttaa Hakaa haastavassa taloustilanteessa ja samalla varmistaa, että oma vakuutusturvasi on ajan tasalla. LähiTapiola on luvannut maksaa FC Hakalle bonusta jokaisesta uudesta Hakan kannattaja-asiakkaasta, joka käy teettämässä vakuutusturvan tarkastuksen LähiTapiolan Valkeakosken toimipisteessä tammikuun alusta alkaen

LähiTapiola tulee ottamaan yhteyttä Hakan kannattaja- ja tukirengasrekistereissä oleviin henkilöihin ja tarjoamaan mahdollisuutta vakuutusturvan tarkastukseen. Kannattaa käyttää tarjous hyödyksi ja kerryttää samalla Hakalle maksettavaa bonussummaa. Ilmoitathan FC Hakan toimistolle osoitteeseen toimisto@fchaka.fi 31.1.2015 mennessä, mikäli et halua yhteydenottoa LähiTapiolasta.

Mikäli et malta odottaa puhelua tai tietojasi ei vielä löydy rekistereistämme, voit olla itse yhteydessä LähiTapiolan Valkeakosken toimipisteeseen, puh. 03 5694 0100 tai mika.auranen@lahitapiola.fi. Mainitse, että olet Hakan kannattaja niin olet mukana auttamassa valkeakoskelaista jalkapalloilua takaisin huipulle.

Kiitos tuestasi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT