Haka avasi kautensa voitolla

Haka pelasi kevään ensimmäisen harjoitusottelunsa Vaasassa viime kaudella Veikkausliigassa neljänneksi sijoittunutta VPS:aa vastaan. Tuloksena oli maukas 3-1 -vierasvoitto.

Hakan kauden 2015 avausmaalin viimeisteli ruuhkan jälkitilanteesta testipelaaja Kasperi Liikonen. Ottelua oli pelattu tuolloin kymmenisen minuuttia, mutta VPS tuli pian tasoihin Loorents Hertsin toimesta.

Lisämaaleihinkin oli ensimmäisellä puoliajalla mahdollisuuksia. Kalle Multanen ei aivan onnistunut läpiajossaan ja Juho Pirttijoki puski pallon ylärimaan kulmapotkun jälkitilanteesta.

Maalikehikkoa kolisutti myös hetki ennen taukovihellystä VPS:n Miika Niemi.

Viime kauden Ykkösen maalitykki Kalle Multanen sai hanat auki toisen puoliajan alussa. Multanen puski pallon tolpan kautta verkkoon. Puskumaali oli myös Hakan kolmas osuma. Mikko-Petteri Latosaari oli kulmapotkun jälkeen päineen oikeassa paikassa vartti ennen päätösvihellystä.

Haka pelaa seuraavan harjoitusottelunsa perjantaina Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa Pirkkahallissa kello 15.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Sami Sanevuori (73. Aki Sihvonen), Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki, Jari Nikkilä (80. Jesse Oksanen), Topi Järvinen, Cheyne Fowler, Eetu Kaipio, Anton Popovitch (46. Erkka Helminen), Kalle Multanen (73. Eero-Matti Auvinen), Kasperi Liikonen (54. Topi Järvi).