Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vihdoin vuoden ensimmäisen harjoituspelin aika

Vihdoin on vuosi edennyt niin pitkälle, että Hakalla on kauden ensimmäisen harjoituspelin aika. Pelipaikkana on Vaasan Fennia Arena, vastustajana Olli ”Oka” Huttusen luotsaama VPS ja ajankohtana lauantai 24.1. kello 14.15.

– Mukavaa päästä isolle kentälle mittaamaan omaa osaamista. Vastus on kova, mutta nyt on nuorilla pelaajille mahdollisuus näyttää kykynsä, Hakan tuore päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

Hakalla on testissä kolme pelaajaa. Keskikenttäpelaaja Eetu Kaipio on koskilaisille tuttu jo viime kaudelta, eivätkä täysin outoja nimiä ole myöskään parikymppiset Topi Järvinen ja Kasperi Liikonen. Järvinen pelasi viime kaudella Hakaa vastaan JJK:n paidassa ja Liikonen muistetaan KTP:n riveistä. Molemmilla pelaajilla on kokemusta poikien maajoukkueista.

Täydennystä on luvassa myös sekä nykyisistä että viime kauden A-junioreista

– Omista sopimuspelaajista Mikko Innanen on vielä poissa. Cheyne Fowler sen sijaan on mukana ja pelannee ainakin toisen puoliajan, Martonen kertoo.

Viime viikolla Hakan kanssa sopimuksen tehneet Mäenpään veljekset Niilo ja Aapo edustavat tällä viikolla Suomea Valko-Venäjällä. Kaksoisveljet osallistuvat Minskissä pelattavaan alle 17-vuotiaiden maajoukkueturnaukseen. Peliaikaa on kummallekin irronnut tähän mennessä pelatuissa kaikissa kolmessa ottelussa.

Hakan harjoitusottelut jatkuvat lauantain jälkeen perjantaina 30.1. Veikkausliigaan päässyttä Ilvestä vastaan Tampereen Pirkkahallissa. Pirkanmaan derby alkaa tuolloin kello 15.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT