Haka palasi voittojen tielle Vuosaaressa

Haka pystyi nollaamaan KTP-tappion tuoman pettymyksen ja palasi voittojen tielle vierasottelussa Viikinkejä vastaan. Helposti voitto ei sarjajumbosta tullut, mutta Kalle Multasen kolme maalia siivittivät Hakan lopulta 3-1 -voittoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Vuosaaressa nähtiin kolme maalia. Multanen laukoi Hakan johtoon 33. minuutin kohdalla alanurkkalaukauksella. Valmir Seferi toi pian pelin tasoihin vapaapotkusta, mutta Multanen puski Hakan taukojohdon neljä minuuttia ennen taukoa.

Vapauttavaa kolmatta maalia jouduttiin odottamaan aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti, mutta 82. minuutilla se syntyi. Eetu Kaipio antoi kulmapotkun ja Multanen viimeisteli hattutemppunsa.

Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat ensi torstaina Tehtaan kentällä. Edessä on tuolloin yksi kauden odotetuimmista otteluista, kun Ilves saapuu vastaan Pirkanmaan derbyyn. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Hakan kokoonpano Viikinkejä vastaan: Saku Pesonen, Juuso Salonen, Regi Nooitmeer, Mikko-Petteri Latosaari, Niko Markkula, Sakari Saarinen, Eetu Muinonen, Patrick Poutiainen (87. Mikko Innanen), Carlos Lopez (var.) (72. Jarno Mattila) Henry Ugwunna (79. Eetu Kaipio), Kalle Multanen.