Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Great Balls of Fire kerää 80-lukulaiset yhteen

Lauantaina on tapahtumarikas päivä kaikille hakalaisille, kun seura juhlii 80-vuotista historiaansa. Karkelot alkavat jo aamusta Saharan tekonurmella, kun 80-luvulla syntyneet juniorit kohtaavat toisensa.

Yksi menestyneimmistä 80-luvulla syntyneistä Haka-kasvateista Mikko Paatelainen osallistuu tapahtumaan intoa puhkuen. Veikkausliigassa yhteensä 189 ottelua pelannut ja 62 maalia viimeistellyt Paatelainen omistaa edelleen Veikkausliigan yhden ottelun maaliennätyksen ja hänet nimitettiin myös vuonna 2012 Veikkausliigan Legendaksi. Hänen uransa päättyi vuonna 2011 saatuun polvivammaan, mutta nyt hän pistää nappikset taas jalkaan.

– Kun kuulin tästä tapahtumasta, niin en hetkeäkään miettinyt, ettenkö olisi mukana. Polvet menevät jos ovat mennäkseen. On hienoa päästä pelaamaan pitkästä aikaa vanhojen juniorikavereiden kanssa ja tietyllä tapaa tässä omalla kohdaltani ympyrä sulkeutuu. Hakan junioreissa aloitettiin ja nyt siellä myös lopetellaan. Hienoa, että tällainen järjestetään ja kaikki ovat innolla mukana, Paatelainen hehkuttaa.

Paatelainen on vuoden 1980 ikäluokkaa, joten hän on vanhimmassa ikäluokassa mukana. Hän odottaa leppoisia kohtaamisia.

– Taidamme saada juuri kentällisen kasaan. Pari matsia varmaan jaksamme taistella, mutta sitten saattaa alkaa jalkaa vähän painaa, Paatelainen naureskelee.

– Pelit ovat varmasti suhteellisen leikkimielisiä, mutta jossain kohtaa ne muuttuvat vakaviksi. Hauska päivä ja ilta on tiedossa. Ensin turnaus ja sitten vähän saunaa ja ruokailua sekä sitten Hakan peliin ja jälkipeleille. Varmaan tulee muisteltua paljon menneitä ja on kiva tavata vanhoja kavereita, Paatelainen ennakoi päivän kulkua.

Hakan 80-luvulla syntyneet juniorit aloittavat pelit kello 9.00 Saharassa. Päivään mahtuu paljon ohjelmaa, sillä kello 12.00 Apialla Hakan Mimmit aloittavat pelinsä. Esiottelu Haka All Stars-Zoom potkaistaan käyntiin Tehtaan kentällä kello 15.30 ja itse päätapahtuma Haka-Viikingit kello 17.00.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT