Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Kukkis” lähtee kohti uusia haasteita

FC Hakan yritysasiakasmyyjänä kesäkuussa aloittanut Olli Kukkamäki on irtisanoutunut tehtävästään ja jatkaa kohti uusia haasteita.

Kukkamäki aloitti yritysasiakasmyyjänä kesäkuussa ja hänen pestinsä kesti hieman vajaat kolme kuukautta. Hän sai kuitenkin tarjouksen toisaalta, josta ei voinut kieltäytyä.

– Minulla oli mielettömän hauskaa ja aikani Hakassa oli antoisaa ja haastavaa. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Hakasta, vaan nautin ajastani seurassa. Sain kuitenkin tarjouksen lähteä osakkaaksi teknologia-alan yritykseen, ja se oli sellainen tarjous josta ei voinut kieltäytyä, Kukkamäki valottaa irtosanoutumisensa syitä.

Kokonaan Kukkamäki ei kuitenkaan jätä Hakaa, vaikka työura jatkuukin muualla.

– Jään auttamaan varainhankinnassa, mutta jatkossa se tapahtuu omalla ajallani ja vapaaehtoisvoimin, ”Kukkis” valottaa.

FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen on samalla harmissaan menettäessään hyvän työntekijän, mutta onnellinen Kukkamäen saamasta mahdollisuudesta.

– Ollille iso kiitos näistä muutamista kuukausista FC Hakan yritysasiakasmyynnissä, oli erittäin hienoa tehdä töitä yhdessä. Toivottavasti aika FC Hakassa antoi lisää eväitä menestyä myös uudessa tehtävässä. Hakassa Ollin panos ja sitoutuminen asiakassuhteiden hoitoon ja uusasiakashankintaan oli aivan poikkeuksellisen vahvaa. Onnea tulevaan, Salminen kertoo.

Haka etsii uusia yhteistyökumppaneita matkalla kohti Veikkausliigaa ja avaa pikaisesti avoimen paikan myös uudelle myyntipäällikölle korvaamaan yrityksen jättävää Olli Kukkamäkeä.

– On osoittautunut varsin selväksi, että itsenäistä ja periksi antamatonta myyntivoimaa tarvitaan menestyksen saavuttamiseksi. Kannattaa seurata ilmoitteluamme, Salminen jatkaa.

Kukkamäki suosittelee FC Hakaa työnantajana varauksetta.

– Aivan mielettömän mielenkiintoinen paikka sellaiselle, joka tykkää urheilusta ja jalkapallosta. Se on samalla äärettömän haastava ja kehittävä paikka olla töissä, Kukkamäki kehuu.  

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT