Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Latosaari: ”Meidän täytyy jatkaa samaan malliin”

Haka kohtaa sunnuntaina Ykkösen kärkikamppailussa PK-35 Vantaan. Vantaalaiset ovat sarjassa toisena kaksi pistettä Hakaa edellä.

PK-35:llä on ollut Ykkösen pitävin puolustus tällä kaudella, sillä sen verkkoon ei ole tehty kuin 10 maalia 16 ottelussa. Hakan puolustaja Mikko-Petteri Latosaari uskoo kuitenkin aukkoja löytyvän.

– Meidän täytyy lähteä otteluun samalla tavalla kuin edellisiin peleihin eli pallonhallinnan kautta ja viimeisellä hyökkäyskolmanneksella yritämme saada murtautuvia syöttöjä ja päästä vastustajan selustaan ja maalintekotilanteisiin.

– Viime pelissä teimme paljon maaleja ja meidän täytyy vain jatkaa samaan malliin. PK:lla on vahva puolustus, mutta meidän hyökkäyspäässä riittää taitoja heidän puolustuksensa murtamiseen. Maalipaikat sitten pitää vain käyttää hyväksi, Mikkis kertaa ratkaisun avaimia.

Hakankin alakerta on pysynyt tiiviinä, sillä alla on jo kolme peräkkäistä nollapeliä. Puolustuspeli onkin hioutunut hyvin yhteen.

– Puolustuslinja on toiminut tosi hyvin ja kaikki auttavat kaveria jos tarve on. Siinä on hyviä kavereita rinnalla joihin voi luottaa, Mikkis kiittelee.

PK-35 Vantaan ja Hakan ottelu pelataan sunnuntaina 3.8. kello 18.30 alkaen. Hakan seuraava kotipeli on ensi viikon torstaina 7.8., kun Tehtaan kentälle saapuu JJK.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT