Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Markkulalla makea paluu kentille

Hakan puolustaja Niko Markkula oli Hakan sankari sunnuntaina, kun hän iski PK-35 Vantaata voittomaalin lisäajalla. Markkulalle maistuivat sekä paluu kentille että voittomaali.

Markkula ehti olla sivussa puolitoista kuukautta ennen paluutaan kentille. Paluun kruunasi hieno maali vantaalaisten verkkoon.

– Oli kiva pelata ja se oli ensimmäinen peli pitkään aikaan. En odottanut, että olisin päässyt vielä kentälle, Markkula palaa PK-ottelun tunnelmiin.

Markkula pääsi lataamaan Hakan maalin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Maalinteko ei peleissä ole ihan jokapäiväistä herkkua nopealle vasurille, sillä edellinen osuma liigaottelussa syntyi vuonna 2011.

– Oli hienoa onnistua myös maalinteossa ja varsinkin, kun se oli voittomaali. Noita on harjoiteltu ja minulla on hyvä vasuri. Treeneissä tuollaiset maalit ovat ihan arkipäivää, ”Marsu” naureskelee.

Haka on vahvassa vireessä tällä hetkellä ja valkopaidat ovat ottaneet nyt kolme voittoa peräkkäin. Seuraavaksi voittoputkea lähdetään jatkamaan torstaina, kun Tehtaan kentälle saapuu JJK. Jännitysnäytelmä alkaa kello 18.30.

 

(Kuva: Olli Nykänen) 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT