Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pelaaminen maistuu taas Latosaarelle

Hakan puolustaja Mikko-Petteri Latosaari on toipunut olkapäävammastaan ja on kuulunut parissa viime ottelussa Hakan parhaimmistoon. ”Mikkiksen” mukaan valkopaidoilla on nyt hyvä meininki päällä joukkueessa.

Latosaaren olkapää meni sijoiltaan toukokuun lopun KTP-pelissä, mutta hiljalleen mies on päässyt täyteen kuntoon.

– Nyt alkaa olla käsi kunnossa eikä sen suhteen ole mitään ongelmia. Kovaa sen kanssa tehtiin hommia, mutta nyt sitä uskaltaa käyttää ihan normaalisti ja laskea sen varaan, Latosaari valottaa.

Latosaari on ahertanut täydet minuutit Hakan kahdessa edellisottelussa ja pelaaminen on tuntunut hyvältä.

– Aina kun pääsee pelaamaan, niin maistuuhan se hyvältä. Varsinkin, kun olemme pelanneet hyvin ja voittaneet, niin mikäs sen parempaa.

Haka on esittänyt vahvoja otteita viime aikoina ja pelannut seitsemän ottelua peräkkäin ilman tappiota. Latosaaren mukaan pelaajat ovat alkaneet löytää toisiaan kentällä entistä paremmin.

– Ei tuloksiin mitään suurta salaisuutta varmaan ole. Olemme tehneet joukkueena enemmän hommia. Alkukaudesta varmasti vaati hieman veronsa, kun joukkueessa oli sen verran uusia pelaajia, mutta nyt olemme löytäneet toisemme hienosti. Kaikki pelaavat kovalla asenteella ja haluamme todella voittaa, Latosaari avaa Hakan viimeaikaisia vahvoja esityksiä.

Hakan seuraava ottelu on edessä sunnuntaina, kun se kohtaa sarjataulukossa toisena olevan PK-35 Vantaan. Ottelu alkaa Myyrmäen stadionilla kello 18.30. Hakan seuraava kotiottelu on torstaina 7.8., kun JJK saapuu Tehtaan kentälle.

(Kuva: Olli Nykänen)

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT