Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kaipio palaa takaisin lainapestiltään

FC Viikingeissä lainalla ollut Hakan keskikenttäpelaaja Eetu Kaipio palaa takaisin valkopaitojen riveihin. Kaipio oli Viikingeissä kuukauden mittaisella lainalla.

Kaipio sai Viikingeissä arvokasta pelituntumaa viidessä ottelussa, mutta joutui jättämään edellisen HIFK-ottelun väliin pienen reisivamman takia.

– Alun perin suunnitelmissa oli, että Eetu saisi peliaikaa ja tärkeitä minuutteja. Häneltä jäivät keväällä pelit vähiin loukkaantumisten takia, mutta nyt hän sai tärkeää pelituntumaa Viikingeissä, Hakan päävalmentaja Juho Rantala valottaa.

– Lähtökohtaisesti hän on meidän mukana loppukauden ajan ja kamppailee peliajasta muiden kanssa. Toivottavasti hän on nyt siihen valmiimpi saatuaan minuutteja alleen, Rantala jatkaa.

Hakan peli on loksahtanut viime aikoina hyvin kohdilleen, sillä alla on jo seitsemän peräkkäistä tappiotonta ottelua. Loppukausi näyttääkin tällä hetkellä valoisalta.

– Nyt peliin on löytynyt tasapainoa ja selkeyttä ja suorittaminen on tasaisempaa ja kestää pidempiä ajanjaksoja kuin alkukaudella. Se on seurausta hyvästä harjoittelusta ja pelaajat ovat olleet erittäin sitoutuneita. Olemme harjoitelleet koko kauden hyvin ja nyt olemme löytäneet ne asiat myös peleissä, Rantala tähdentää.

– Meillä on tällä hetkellä selkeä trendi ylöspäin ja peli on kehittynyt ja parantunut koko ajan. Samalla tavalla kun jatkamme, niin voimme odottaa todella vahvaa loppukesää ja syksyä, Rantala päättää.

Hakan seuraava peli on sunnuntaina, kun se matkustaa kärkikamppailussa PK-35 Vantaan vieraaksi. Hakan seuraava kotiottelu on torstaina 7.8., kun Tehtaan kentälle tulee vastaan JJK.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT