Hakalle upea voitto kärkijoukkueesta

Ykkösen kärkijoukkue KTP ehti pelata 13 ottelua putkeen ilman tappiota. Kauden ensimmäinen tuli nollan pisteen ilta sunnuntaina Tehtaan kentällä. Haka oli yleisöystävällisessä kamppailussa vahvempi lukemin 3-1.

Haka sai otteluun lentävän lähdön, sillä pallo oli KTP:n maalissa jo kuuden minuutin pelin jälkeen. Kalle Multanen kolisutti ensin ylärimaa ja jälkitilanteesta Jarno Mattila käänsi vasurillaan valkopaitojen johto-osuman.

KTP sai tasoituksensa hieman kuin varkain 29. minuutilla. Josh Mulvany antoi oikealta laidalta millintarkan syötön ja Samu Kaivonurmi puski pallon komeasti yläriman kautta Saku Pesosen selän taakse.

Haka siirtyi johtoon tunnin täytyttyä. Multanen sai hyvän keskityksen haltuunsa puolustuksen takana ja pallo varmasti pussiin.

Multanen tuplasi illan maalisaldonsa 82. minuutilla. Obi Metzger petasi erinomaisesti paikan hidastetulla syötöllään, eikä Multanen erehtynyt.

Pelitahti jatkuu Hakan osalta nyt tiiviinä. Keskiviikkona on edessä vierasottelu Ilvestä vastaan Tampereen Tammelassa ja viikon päästä sunnuntaina Tehtaan kentälle saapuu HIFK.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Regi Nooitmeer, Juuso Salonen, Sami Sanevuori, Sakari Saarinen, Ville Luokkala (var.) (85. Venance Zézé), Jarno Mattila (70. Obi Metzger), Mikko Innanen (53. Eetu Muinonen), Patrick Poutiainen, Kalle Multanen.

Kuvat: Olli Nykänen