Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka on osa Valkeakosken DNA:ta

Walki on yksi Hakan pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista ja Walkin kummipelaaja on jo pidempään ollut maalivahti Ville Kauppinen. Mutta miksi Hakan kanssa kannattaa olla yhteistyössä?

– Haka on osa Valkeakosken DNA:ta ja Walki haluaa olla tukemassa Hakaa nousussa takaisin Veikkausliigaan, missä sen kuuluu pelata. Hakalla ja Paperituotteella on pitkä yhteinen, noin 80 vuoden historia Valkeakoskella ja molempien matkalle on mahtunut ylä- ja alamäkiä, Plant Director Janne Ahonen Walkilta kertoo.

Ahonen muistuttaa, että Haka tekee tärkeää työtä liikuttaessa suurta määrää nuoria ja uudet toimintamuodot lasten futiskoulussa sekä päiväkodeissa koskettaa myös walkilaisia ja heidän perheitään.

– Periksiantamattomuus on yksi tärkeä periaate Walkissa. Walki haluaa olla tukemassa Hakaa myös näinä vaikeina aikoina, jotta saamme myös tulevaisuudessa nauttia hienoista hetkistä valkeakoskelaisen jalkapallon parissa, Ahonen painottaa.

Hakalla ja Walkilla on monenlaista yhteistyötä.

– Kaikille walkilaisille jaetaan lippuja määrättyihin otteluihin kauden aikana. Liput ovat aina menneet, eli selkeää kiinnostusta futista kohtaan löytyy. Asiakastapahtumia järjestetään, jos pelipäivät sopivat aikatauluihin. Itseasiassa jotkut Walkin asiakkaat kyselevät jo talvella, ”milloin mennään jälleen Tehtikselle”?

Ahonen näkee, että Hakan joukkueessa on potentiaalia, mutta selkeää johtajaa kentälle kaivataan.

– Maalivahtitilanne on loistava, kaksi tasavahvaa veskaria taistelee aidosti peliajasta. Walkin kummipelaaja Ville Kauppinen on lunastanut paikkansa joukkueessa. mikä tietysti ilahduttaa meitä Koskilaisia. Joukkue hitsautuu vaikean alkukauden jälkeen tiiviiksi nipuksi ja syksyllä juhlitaan nousua Veikkausliigaan, Ahonen huomauttaa.

Walki Group on Euroopan johtava teknisten laminaattien ja suojapakkausmateriaalien valmistaja, tunnettu monikäyttöisistä laatutuotteistaan. Walki omaa paperinjalostuskokemusta noin 80 vuoden ajalta. UPM-Kymmene luopui Walkin liiketoiminnasta vuonna 2007. Nykyinen omistaja CapMan on Pohjoismaiden suurimpia pääomasijoittajia. Walki Valkeakoski on keskittynyt pääasiassa rakennusteollisuuden laminaatteihin ja erilaisiin joustopakkauksiin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT