Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakasta Valkeakoski tunnetaan

Lähes jokaisella Hakan pelaajalla on oma kummiyrityksensä tai -yhteisönsä. Jo kahdeksan osumaa tällä kaudella viimeistelleellä Kalle Multasella se on Valkeakosken kaupunki.

Valkeakoski on todellinen mansikkapaikka, jossa kaikki kaupungin palvelut on helposti saatavilla, lähes maaseudun mukavuuksilla.

Valkeakoskella on erinomaiset liikunta-, kulttuuri- ja koulutuspalvelut, joista löytyy jokaiselle jotakin.  Asuminen on edullista, mikä näkyy positiivisena muuttovirtana erityisesti Tampereen suunnalta.

Kaupungin ja Hakan yhteistyöllä on pitkät juuret ja etenkin viime vuosien aikana Valkeakosken kaupungin tuki on ollut Hakalle erityisen tärkeä.

– Haka on Valkeakoskelle ylivoimainen tunnettuustekijä, jonka arvo konkretisoituu välillisesti monien eri asioiden yhteydessä. Yhteistyö on ammattimaista, joustavaa ja hyvin organisoitua, Valkeakosken kaupungin markkinointipäällikkö Petri Ahonen toteaa. 

Kaupunki tekee Hakan kanssa hyvin monipuolista yhteistyötä.

– Yhteistyön painopisteet vaihtelevat hieman vuosittain. Etenkin lapsia ja nuoria pyritään huomioimaan ja aktivoimaan monin eri tavoin, Ahonen muistuttaa.

Ahosen mielestä Hakalla on koossa iskukykyinen joukkue jolla on paljon potentiaalia. 

– Alkukaudesta peli ei ole kulkenut vielä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta loppukautta kohden peli ja sijoitus sarjataulukossa varmasti paranee jatkuvasti, Ahonen painottaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT