Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Luokkalan katse seuraavassa voitossa

Haka otti lauantaina tärkeän voiton, kun se kaatoi vieraskentällä Jipon selvästi 4-1. Keskikenttäpelaaja Ville Luokkalan mukaan voiton vaikutukset ovat näkyneet heti joukkueessa.

Ennen JIPPO-ottelua Haka oli hävinnyt kolme peliä peräkkäin ja paluu voittojen tielle oli äärimmäisen tärkeä, niin pisteiden valossa, kuin henkisesti.

– Kyllä se näkyi joka jätkän kasvoilta pelin jälkeen ja tapa millä voitto tuli, oli hieno. Se on näkynyt heti treeneissä hyvänä meininkinä ja meillä oli myös viime viikolla hyvä treeniviikko alla, Luokkala kertoo.

Haka sai otteluun epäonnisen alun, kun Antti Åke onnistui maalinteossa jo heti alkuminuuteilla. Valkopaidat eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan latoivat avausjaksolla neljä maalia joensuulaisten verkkoon ja ottelu oli sitä myöten taputeltu.

– Aikaisemmissa peleissä lamaannuimme vastoinkäymisistä, mutta nyt oli ihan eri meininki. Heti heidän maalinsa jälkeen kentällä oli ainoastaan yksi joukkue. Siitä pitää jatkaa perjantaina, Luokkala viittaa jo perjantaina siintävään PK-35 Vantaa-otteluun.

Luokkalan mukaan JIPPO-ottelu antoi viitteitä paremmasta.

– Parannettavaa on vielä kauttaaltaan, mutta jos pelaamme tuolla asenteella ja joka jätkä omalla tasollaan, niin olemme todella kova joukkue.

Haka kohtaa seuraavaksi perjantaina Tehtaan kentällä KTP:n kanssa jaettua kärkisijaa pitävän PK-35 Vantaan. Luokkala lähtee tärkeään otteluun luottavaisena.

– Heti haemme uutta voittoa. PK-35 on kova joukkue, mutta jos pelaamme samanlaisella intensiteetillä ja samalla tasolla kuin viime ottelussa, meidän pitäisi hoitaa ottelu.

Hakan ja PK-35 Vantaan välinen ottelu pelataan perjantaina 13.6. Tehtaan kentällä kello 17.00 alkaen.

(Kuva: Olli Nykänen)

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT