Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka 80v -juhlavuoden osakeanti

FC Haka täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Suomen toiseksi menestyneimmän seuran historiaan kuuluu lukuisia mestaruuksia, cup-voittoja ja hienoja henkilökohtaisia tarinoita. Toisaalta FC Haka ja sen kannattajat ovat viime vuosien aikana myös pettyneet useita kertoja. Joukkue on kärsinyt tärkeissä otteluissa karvaita tappiota ja ottelut ovat viime kaudesta alkaen jatkuneet sarjaporrasta alempana. Lisäksi FC Hakan viime vuosia ovat leimanneet taloudelliset haasteet. Valkeakoskelaisen huippu-urheilun tukeminen ja sponsorointi onkin muuttanut muotoaan pysyvästi. FC Hakan ja sen ystävien on pitänyt sopeutua tilanteeseen, se ei ole ollut helppoa.

Onneksemme 80v. -juhlavuonna tilanne näyttää viime vuosia vakaammalta mutta on yhä varsin kriittinen ja erittäin herkkä taloudellisille takaiskuille. Joukkue tarvitseekin edelleen ystäviensä ja Haka-henkisten tukea. Samaan aikaan kun FC Haka tavoittelee määrätietoisesti nousua Veikkausliigaan, joukkue taistelee vanhojen velkojen ja päivittäisten kulujen kanssa. FC Haka pyytää nyt ystäviään tukemaan joukkuetta nousun tavoittelussa ja talouden vakauttamisessa. FC Hakan selviytymistarina ja taloudellisten vaikeuksien voittaminen hakee vertaistaan suomalaisesta jalkapallohistoriasta. Se on erinomainen osoitus koskilaisten rakkaudesta jalkapalloon ja FC Hakaan. FC Haka tekee kaikkensa kiittääkseen kannattajiaan juhlavuotenaan tarjoamalla onnistumisia niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

FC Haka on taloutensa tukemiseksi avannut kaikille Haka-henkisille suunnatun osakeannin.
80v.-juhlavuoden kunniaksi kannustamme ystäviämme auttamaan seuraa vähintään 80€ arvoisella osakemerkinnällä. Osakkeiden merkintä tapahtuu vaivattomasti kääntöpuolella olevaa merkintäsitoumusta hyväksikäyttäen. Myös pienemmät ja suuremmat merkinnät ovat toki mahdollisia. Lisätietoa FC Hakan osakeannista osoitteessa www.fchaka.fi tai FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salmiselta, markku.salminen@fchaka.fi tai puhelimitse 0400786860.

Jokainen tässä osakeannissa vähintään 80€ merkinnyt kutsutaan FC Hakan VIP-vieraaksi Haka-Ilves –otteluun to 11.9.2014 (tai halutessanne muuhun tämän kauden otteluun). FC Hakan VIP- vieraana nautitaan maittavasta ruoasta ennen ottelua, kohotetaan tunnelmaa juhlajuomilla, kuullaan seurajohdon ja valmennuksen tervehdykset sekä toki nautitaan ottelusta pääkatsomosta käsin. Puoliajalla FC Haka tarjoaa VIP- vierailleen lisäksi kahvit ja leivokset.

FC Haka kiittää ystäviään – toivottavasti teemme tästä yhdessä menestyksekkään 80v.-juhlavuoden.

LINKKI MERKINTÄSITOUMUKSEEN

OSAKKEIDEN MERKINTÄ (rastita A tai B vaihtoehto): 
 
A: Merkitsen 32 kappaletta FC Haka Oy:n (2191849-4) A-sarjan osaketta. 
Merkintähinta on kaksi euroa viisikymmentä senttiä (2,5€) osakkeelta (yht. 80€).

B: Merkitsen __________  kappaletta FC Haka Oy:n (2191849-4) A-sarjan osaketta.  Merkintähinta on kaksi euroa viisikymmentä senttiä (2,5€) osakkeelta.

Osakkeiden merkintä tulee maksaa yhtiön pankkitilille (Valkeakosken Osuupankki 549409-20108752), viimeistään merkintää seuraavien seitsemän (7) arkipäivän kuluessa. Osakemerkintä on voimassa vain, jos se on maksettu yhtiön tilille määräajassa. Merkitsijä vakuuttaa saaneensa riittävät tiedot yhtiön tilasta ja toiminnasta (hallituksen selostus viime tapahtumista sekä viimeiset tulos – ja tasetiedot ovat nähtävillä Hakan toimistolla, Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski).

Merkintäsitoumuslomake allekirjoitettuna ja maksutosite tulee toimittaa FC Haka Oy:lle joko skannattuna osoitteeseen toimisto@fchaka.fi tai postitse osoitteeseen Toimisto/FC Haka Oy, Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski. Täytä ja toimita lomake ja tosite maksusta, vaikka olisit jo suorittanut maksun etukäteen.

__________________  ______ . _______ . 2014
paikka                            päivä  

Merkitsijän allekirjoitus   _______________________________

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT