Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tallink Silja ja FC Haka mukana luomassa liikunnallista päiväkotia

Tallink Silja ja FC Haka haluavat olla tukemassa valkeakoskelaisia lapsia urheilun ja liikunnan pariin jo päiväkodista lähtien.

Tallink Siljan ja FC Hakan yhteistyökumppanuuden tuloksena valkeakoskelaisiin päiväkoteihin lahjoitetaan runsaasti liikuntavälineitä ja liikunnalliseen leikkiin kannustavia leluja.

– Olemme mielellämme mukana hankkeissa, joissa luodaan mahdollisuuksia lasten monipuoliselle liikkumiselle ja uusille elämyksille jo varhaisessa vaiheessa, toteaa Tallink Silja Oy:n varatoimitusjohtaja Pasi Näkki.

– Viimevuotisesta Tallink Siljan kanssa tehdystä ja huikean hyvän vastaanoton saaneesta alakoulujen palloprojektistamme innostuneena jatkamme samalla linjalla. Tavoitteenamme on tänä vuonna mahdollistaa päiväkodeille nykyistä paremmat edellytykset liikuntaan, lapsena opittu liikkuminen on kuin rahaa pistäisi pankkiin, tuumaa puolestaan FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen.

– Liikunnan hyödyt lapsille ovat kiistattomia ja päiväkodit tarjoavat erinomaisen ympäristön erilaisiin lajeihin ja lajinomaisiin leikkeihin tutustumiseen. Kuka tietää vaikka osa näistä pienistä energiapakkauksista löytäisi jalkapallon harrastuksekseen ja vahvistaisi Valkeakosken suosituinta harrastusta edelleen. Pelkästään palloja, maaleja ja molarinhanskoja ei silti ole tarkoitus tällä kertaa lahjoittaa, virnistää Salminen.

Itse kampanja käynnistyy elokuussa. Tuolloin Tallink Siljan edustaja ja Hakan pelaajat ovat mukana luovuttamassa liikuntavälineitä ja leluja päiväkodeille.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT