Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haluatko mukaan FC Hakan mediatiimiin?

Haemme Haka-sydämen omaavia mediaosaajia kehittämään FC Hakan viestintää ja medianäkyvyyttä. Erityisesti kaipaamme graafisia osaajia, nettikehittäjiä, some-taitajia ja videovelhoja. Kyse on vapaaehtoistyöstä, joten innokas futisasenne ja halu kehittää koskilaista jalkapalloa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Uudessa mediatiimissä tulee olemaan mukana huippuammattilaisia median, mainonnan ja viestinnän aloilta, kaikilla on yhteinen intohimo FC Hakaa kohtaan.
 
Jos haluat olla mukana rakentamassa FC Hakan modernia viestintää ja uudenlaisia kuluttajakohtaamisia ota meihin yhteyttä.
 
Toivomme, että olet valmis antamaan meille omaa aikaasi muutamia tunteja viikossa ja koet urheiluseurassa toimimisen palkitsevaksi. Tulet tutustumaan FC Hakan pelaajiin, valmennukseen ja taustoihin hyvin ja pääse myös näkemään huippufutista aivan uudesta vinkkelistä.
 
Kerro meille itsestäsi, lähetä muutama työnäyte, keksi pari esimerkkiä mitä Hakan mediatiimin pitäisi tehdä ja paljasta intohimosi median sekä futiksen suhteen.
 
Hakemukset 15.6. mennessä osoitteeseen kari.laakso@nelonenmedia.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT