Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kotkassa perjantaina kärkikamppailu

Kotkan Arto Tolsa areenalla pelataan perjantai-iltana tärkeistä pisteistä, kun FC KTP ja Haka iskevät yhteen. Jo tässä vaiheessa lienee selvää, että Ykkösen tämän kauden yleisöennätys menee rikki.

Sami Ristilän valmentama kotkalaisjoukkue johtaa Ykköstä kymmenellä pisteellään ja lauantaina Viikingit 5-0 voittanut Haka vaanii kakkosena kahden pinnan päässä.

– Meillä on hyvä peli alla, mutta nyt on ihan uusi ottelu. Oman haasteensa peliin tuo kentän kunto. Toivottavasti aurinkoiset kelit ovat tehneet nurmelle hyvää, Hakan päävalmentaja Juho Rantala miettii.

Mikko Innanen on varma poissaolija. Harjoituksissa jo mukana ollutta Sami Sanevuorta tuskin nähdään ainakaan avauksessa.

– Pelaajatilanne on ihan hyvä. Henry Ugwunna ja Ville Luokkala ovat jo lähellä täyttä pelikuntoa, Rantala kertoo.

Viime kaudella vielä FC KooTeePeen nimellä ollut kotkalaisryhmä oli Hakalle hankala vastustaja. Kotkassa pelatuista kahdesta ottelusta Haka sai mukaansa vain yhden pisteen.

Kotkan reissun jälkeen Hakan pelit Ykkösessä jatkuvat ensi keskiviikkona. Tuolloin on Tampereen Tammelassa vuorossa Pirkanmaan derby Ilvestä vastaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT