Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Multanen haluaa takaisin voittojen tielle

Haka kohtaa lauantaina Tehtaan kentällä FC Viikingit. Hakalla on allaan kaksi tasapeliä ja lauantaina tarkoitus on palata takaisin voittokantaan.

Hakalla on kahdesta edellisottelusta tasapelit, kun ensin AC Oulun kanssa Tehtiksellä jäätiin maalittomaan tasapeliin ja Porissa valkopaidat nousivat kahdesti tappioasemasta tasoihin FC Jazzia vastaan. Hakan hyökkääjä Kalle Multasen mukaan joukkueella on vielä pelillisesti petrattavaa.

– Meidän pitää pelata paremmin kuin kahdessa aiemmassa ottelussa. Meidän pitää pystyä pelaamaan samalla tavalla kuin harjoituksissa, niin silloin voitamme. Nämä kaksi aiempaa peliä ovat olleet aika erilaisia emmekä ole pelanneet niin kuin meidän pitäisi. On ollut vähän vääriä ratkaisuja. Pieniä asioita, Multanen valottaa.

Multanen on ollut alkukaudesta Hakan paras maalintekijä, sillä Haka-kasvatin tilillä on jo kolme osumaa. Kauden alla hankitun Henry Ugwunnan kanssa yhteistyö sujuu koko ajan paremmin ja jatkossa on lupa odottaa entistä enemmän maaleja.

– Totta kai on tärkeää, että heti kauden alkuun on tullut maaleja, niin ei tarvitse niitä miettiä. ”Chidon” kanssa yhteistyö on sujunut ihan hyvin, mutta meidän pitää vielä vähän harjoitella. Hänellä on tiettyjä asioita missä hän on erittäin hyvä ja meidän pitää ajoittaa liikkeet vielä paremmin yhteen.

Lauantainen vastustaja FC Viikingit on aloittanut kautensa vaisusti, sillä kolmesta ottelusta tilillä on vasta yksi piste. Tehtaan kentälle onkin tulossa nälkäinen viikinkilauma.

– Viikingit tulee varmasti ärsytettynä. Ei heillä huono joukkue ole ja kyllä he osaavat pelata. Mitään helppoa peliä ei ole odotettavissa, ennakoi Multanen.

Haka on pelannut kotikentällään jo 16 sarjaottelua peräkkäin ilman tappiota. Pelkästään tappiottoman putken jatkaminen ei riitä Multaselle.

– Ei kotipeleissä ole muuta tavoitetta kuin voitto. Tasapeli kotona on aina pettymys.

Haka ja FC Viikingit iskevät yhteen Tehtiksellä kello 16.00 alkaen.

(Kuva: Olli Nykänen) 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT