Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

SiPS vastassa Suomen Cupissa lauantaina

Haka hakee Suomen Cupissa jatkopaikkaa, kun se kohtaa lauantaina 5. kierroksen ottelussa Kolmosessa pelaavan Siilinjärven Palloseuran.

Haka on tähän mennessä raivannut tieltään Jipon ja Klubi 04:n. SiPS:n päävalmentajana toimii koskilaisille 1980-luvulta tuttu Pertti ”Speedy” Nissinen, mutta muuten tuleva vastus on kohtuullisen vieras valkopaidoille.

– Vastustajaa ei kauhean hyvin tunneta, mutta toisaalta se on cupin yhdenlainen suola. Cup on Hakalle aina erittäin tärkeä ja valmistaudumme jokaiseen cupin otteluun samalla tavalla kuin mihin tahansa liigaotteluun, pelasi vastustaja millä sarjatasolla tahansa, Hakan valmentaja Asko Jussila muistuttaa.

Haka on pelannut harjoituspelit mukaan lukien kahdeksan peräkkäistä ottelua talvella ilman tappiota ja Jussila alkaa olla tyytyväinen joukkueen pelaamiseen.

– Viime pelit ovat näyttäneet paremmalta ja koko ajan pääsemme lähemmäksi sitä mitä haemme. Peli kehittyy koko ajan ja paranee hyvää vauhtia, Jussila toteaa luottavaisena.

Haka pääsee lähtemään otteluun hyvistä asetelmista, sillä sivussa on ainoastaan nuorten maajoukkuereissulla loukkaantunut Juho Pirttijoki.

– Muuten rosteri on täynnä ja on valmentajille kova paikka valita ketkä matkaan lähtevät.

Hakan talvi on muutenkin sujunut suotuisasti loukkaantumisten kannalta, sillä takapakkeja ei ole juuri tullut.

– Niko Markkula loukkaantui joulukuussa ja palasi vasta maaliskuussa mukaan ja Sakke Saarisella oli myös pieni loukkaantuminen. Muuten ei ole ollut juuri flunssaa kummempaa. Pirttijoen nilkkavamman vakavuus selviää tarkemmin maanantaina tehtävissä kuvauksissa, Jussila pohtii.

SiPS:n ja Hakan välinen ottelu pelataan lauantaina 5.4. Siilinjärvellä Ahmon tekonurmella kello 15.00 alkaen. Ottelun voittaja kohtaa 6. kierroksella helsinkiläisen Atlants FC:n.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT