Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cupissa yksi tavoite: ”Päätyyn asti!”

Haka on Suomen menestynein cup-seura voitettuaan Suomen Cupin yhteensä 12 kertaa. Hakan kapteeni Sami Sanevuoren mukaan tavoitteena on repiä lisää etumatkaa cup-voittojen määrässä tällä kaudella.

Haka kohtaa lauantaina Suomen Cupin ottelussa Kolmosessa pelaavan SiPS:n. Ennakolta Haka on selkeä ennakkosuosikki, mutta Sanevuoren mukaan ennakkoasetelmilla ei ole väliä.

– Vastustajalla ei ole merkitystä, sillä tavoitteena on mennä päätyyn asti. Arpa on ollut meille tähän asti kohtalaisen suosiollinen, kun vastaan tulee nyt Kolmosen joukkue ja edellisessä oli Kakkosen joukkue, Sanevuori miettii.

Edellisellä kierroksella Haka kohtasi Klubi 04:n. Valkopaidat joutuivat tekemään täyden päivätyön, sillä ottelu venyi jatkoajalle ennen kuin Haka puristi voiton.

– Se oli tietynlainen herätys meille. JIPPO-peli oli meille jopa yllättävän helppo ja ehkä ajattelimme, että kun vastaan tulee Kakkosen joukkue, niin se on helpompi. Kaikilla on kuitenkin tiedossa, ettei helppoa peliä ole luvassa. Siellä on odotettavissa pieni kenttä ja joudumme tekemään täyden päivätyön jatkopaikkaan, ”Sane” muistuttaa.

SiPS:n ja Hakan välinen ottelu alkaa kello 15.00. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT