Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hämeenlinna vastassa lauantaina

Haka pelaa lauantaina harjoituspelin FC Hämeenlinnaa vastaan ennen kuin vetäytyy pienelle hiihtolomalle. FC Hämeenlinnan ja Hakan ottelu alkaa Hämeenlinnassa Pullerilla kello 13.00.

Haka ei ole vielä talven harjoitusotteluissa juhlinut voittoa, mutta päävalmentaja Juho Rantala on ollut suhteellisen tyytyväinen pelin kehittymiseen. Parannettavaakin löytyy.

– Meillä on Hämeenlinnaa vastaan sama pelillinen teema kuin aiemminkin ja olemme pelanneet pallollisesti koko ajan paremmin. Olemme joka pelissä hallinneet peliä, mutta haluaisin vielä enemmän rauhallisuutta emmekä määrää tarpeeksi pelin rytmiä. Menemme vielä liikaa päästä päähän ja meidän täytyy kontrolloida peliä entistä paremmin, Rantala analysoi.

– Maalipaikkoja on ollut ihan hyvin, mutta meidän on pystyttävä määrittämään pelin rytmi, että milloin mennään nopeasti ja milloin rauhallisemmin.

Ottelun jälkeen pelaajat pääsevät pienelle huilille ja joukkue vetää henkeä ensi viikon ajan.

– Meillä on tiukka treenirupeama takana ja pelaajat pääsevät hyvin ansaitulle lomalle. Pelejä pitää alkaa voittaa, vaikka harjoituspeleistä onkin kyse. Voitto olisi hyvä tapa lähteä lomalle, Rantala tähdentää.

Hakan mukana jatkaa edelleen Obi Metzger. Sivussa ovat edelleen Sakari Saarinen ja Niko Markkula joiden odotetaan tulevan mukaan kokoonpanoon maaliskuun alussa.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT