Haka voitokas Hämeenlinnassa

Haka otti harjoituskautensa ensimmäisen voiton, kun FC Hämeenlinna kaatui hämeenlinnalaisten kotikentällä lukemin 3-0. Hakan maaleista vastasivat Kalle Multanen kahdesti ja Mika Jussila kertaalleen.

Vapauttava ensimmäinen osuma syntyi Multasen toimesta muutama minuutti ennen taukovihellysta. Multanen pääsi linjasta läpi ja viimeisteli hallitusti.

Toisella puoliajalla Multanen tuplasi maalimääränsä rangaistuspilkulta. Rankkari tuomittiin, kun maalivahdin kanssa nokikkain ollut Mikko Innanen kaadettiin rangaistusalueella.

Hakan kolmas maali tuli puolestaan Jussilan lapikkaasta näyttävän syöttökuvion päätteeksi.

– Tämä oli meiltä ihan ok esitys rankan harjoitusrupeaman jälkeen, Hakan päävalmentaja Juho Rantala pohti.

Ensimmäinen puolituntinen oli Hakalta hieman hakemista ja syöttöharhoja tuli paljon.

– Alusta oli hyvä, mutta hieman erilainen, johon olemme tottuneet. Toisella puoliajalla saimme jo sitten sellaisia syöttöketjuja aikaan, joita olemme hakeneet. Toki myös nollapeli omassa päässä on aina hyvä asia, Rantala sanoi.

Nyt Hakalla on edessä muutaman päivän loma ja sitten alkaa valmistautuminen Suomen Cupin otteluun joensuulaista JIPPO:a vastaan.

– Päivämäärä ja pelipaikka ovat edelleen hieman auki. Millekään alimittaiselle betonille emme suostu lähemään, Rantala tuumi.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Jari Nikkilä, Sami Sanevuori (Juho Pirttijoki), Regi Nooitmeer (Ossi Lindeman), Mikko-Petteri Latosaari (Juuso Salonen), Jarno Mattila (Eetu Kaipio), Ville Luokkala, Patrick Poutiainen, Eetu Muinonen (Obi Metzger), Mikko Innanen, Kalle Multanen (Mika Jussila).