Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rantala olisi toivonut cup-vastustajaa lähempää

Viime viikolla arvottiin Suomen Cupin 3. kierroksen otteluparit. Arpa ei ollut hakalaisittain aivan paras mahdollinen, sillä edessä on matka Joensuuhun Jipon vieraaksi.

Kolmannella kierroksella arvonnat suoritettiin edelleen maantieteellisesti. Alun perin Haka oli Tampereen, Turun ja Satakunnan piirin korissa, mutta korissa oli pariton määrä joukkueita ja Haka arvottiin Itä- ja Keski-Suomen piirin koriin. Lopulta Hakalle nostettiin vastustajaksi JIPPO.

JIPPO pelaa Hakan tavoin Ykkösessä ja joukkue on muuttunut viime kaudesta paljon. Muun muassa päävalmentaja Jarmo Korhonen on vaihtunut Mika Lähderinteeseen ja monivuotinen avainpelaaja, Haka-faneillekin tuttu, Tarmo Koivuranta on jättänyt seuran.

Vastus olisi voinut olla helpompikin, mutta enemmän päävalmentaja Juho Rantalaa harmitti pitkä pelimatka.

– JIPPO on mielenkiintoinen vastus, mutta onhan se epäonnista, että maantieteellisessä arvonnassa pelaamme ottelumme Joensuussa. Ensin meidät arvotaan itäiseen koriin ja sen jälkeen JIPPO vastustajaksi, Rantala toteaa.

Matka Pohjois-Karjalaan sekoittaa omalta osaltaan Hakan harjoitusohjelmaa enemmän kuin jos ottelu oltaisi pelattu lähempänä. 

– Reissaaminen vaikuttaa meidän harjoitteluun. Tulemme myöhään yöllä sieltä takaisin ja se vaikuttaa meidän harjoitusten suunnitteluun muun muassa seuraavan päivän osalta. Siinä mielessä arpa olisi voinut olla suosiollisempi.

Cupin 3. kierros pelataan 14.2 – 7.3..2014 välisenä aikana.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT