Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka jatkaa harjoituspelejä lauantaina

Hakan harjoituspelit jatkuvat lauantaina, kun se kohtaa FC Viikingit Talin hallissa.

Hakalla on allaan kaksi tappiota edellisistä harjoitusotteluista, kun ensin se taipui HIFK:lle 3-4 ja keskiviikkona tuli takkiin PK-35 Vantaalta 0-1. Hakan päävalmentaja Juho Rantala ei ole kuitenkaan tilanteesta huolissaan, vaan keskittyminen on koko ajan oman pelin kehittämisessä.

– Tärkeintä on saada oma peli toimimaan, mutta tietenkin pelejä pitää alkaa myös voittaa, mutta se ei ole se tärkein asia. Haluamme hioa omia juttujamme paremmiksi ja menemme askel askeleelta eteenpäin. Tämä on tällainen jatkumo. Käymme harjoituksissa läpi pelitapaa ja pelillisiä asioita ja se saattaa olla joillekin uutta tässä vaiheessa kautta. Pelaajat ovat halukkaita tekemään töitä ja oppimaan, mutta pystymme parantamaan tästä paljonkin vielä, Rantala pohtii.

– Viime pelissä menimme taas yhden askeleen eteenpäin ja saimme yhden asian toimimaan. Nyt on seuraavan askeleen aika. Treeneissä on ollut hyvä meininki koko ajan. Peleissä kokoonpano on vähän elänyt ja nyt Patrick Poutiainen, Ville Luokkala ja Regi Nooitmeer ovat harjoitelleet vasta ensimmäisen viikon meidän mukanamme. Pikku hiljaa asiat alkavat rullata ja pelaajat tulevat tutummiksi. Meillä on joukkue kuitenkin muuttunut aika paljon viime vuodesta. Tämä on luonnollinen prosessi, Rantala jatkaa.

Hakalla on mukana Viikinkejä vastaan tuttu mies, kun Obi Metzger on antamassa näyttöjä. Hän oli mukana myös viikolla pelatussa PK-35 Vantaa-ottelussa.

– Muuten joukkueesta Niko Markkula ja Sakari Saarinen ovat vielä sivussa. He saattavat palata hiihtoloman jälkeen. Lisäksi Mikko Innanen sai pienen tällin PK-pelissä emmekä ota tässä vaiheessa mitään riskejä, Rantala valottaa.

 

Viikinkien ja Hakan ottelu alkaa Talin hallissa kello 12.30.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT