PK-35 vei voiton Vantaalla

Haka ei onnistunut hakemaan harjoituskautensa ensimmäistä voittoa Vantaalta, sillä isäntäjoukkue PK-35 oli niukasti parempi lukemin 1-0 (1-0).

– Vaikka voittoa ei vielä tullut, niin menimme taas askeleen eteenpäin edellisestä ottelusta. Valmista peli ei missään nimessä ole, mutta niitä elementtejä oli mukana, joita halusin nähdä, valmentaja Juho Rantala mietti.

PK-35 teki ottelun ainoan osuman 16. minuutin pelin jälkeen. Liigastakin takavuosilta tuttu Mohamed Fofana oli vapaana maalin edessä eikä Fofanalla ollut vaikeuksia siirtää palloa verkkoon.

Takaiskun jälkeen Hakalla oli useampikin hyvä paikka tasoitukseen. Mikko Innanen ja Jarno Mattila pääsivät läpiajoihin, mutta onnistumista ei vain tullut.

Toisella puoliajalla päävalmentaja Juho Rantala pyöritti vaihtorulettia. Puolittaisia paikkoja saatiin aikaan ja painetta isäntien päätyyn, mutta terävyys maalitilanteissa puuttui.

– Uusia pelaajia oli paljon mukana ja se tietenkin näkyi. Patrick Poutiaisen pelaamiseen olin tyytyväinen. Hän toi paljon virtaa hyökkäyspäähän, Rantala sanoi.

Hakalla oli testissä tuttu kasvo parin vuoden takaa, hyökkääjä Obi Metzger. Metzger on mukana vielä ainakin seuraavassa pelissä. Seuraavan kerran Haka on tulessa jo lauantaina kello 12.30. Tuolloin vastaan asettuu Helsingin Talin hallissa Viikingit.

Hakan kokoonpano PK-35:ttä vastaan: Ville Kauppinen, Juuso Salonen (46. Regi Nooitmeer), Mikko-Petteri Latosaari (79. Juho Pirttijoki), Jari Nikkilä, Sami Sanevuori, Jarno Mattila (68. Mika Jussila), Eetu Muinonen, Patrick Poutiainen (46. Ville Luokkala), Eetu Kaipio (79. Ossi Lindeman), Mikko Innanen (52. Obi Metzger), Kalle Multanen (79. Topi Järvi).