Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Kiekko-Ahma yhteistyösopimukseen

FC Haka ja Kiekko-Ahma ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jollaista ei Valkeakoskella ole aiemmin nähty jalkapallo- ja jääkiekkoseuran kesken.

Yhteistyösopimus on tehty vuosiksi 2014–2015.

Sopimuksen mukaan Hakan kannattajat pääsevät Hakan vuoden 2014 kausikortilla ilmaiseksi Wareenan play off -otteluihin, jotka alkavat 19. tai 22.helmikuuta riippuen siitä, saako Ahma pudotuspeleihin kotiedun.

Sopimus sisältää myös 2. divisioonan runkosarjan viimeiset kaksi kotiottelua, eli ensimmäisen kerran Hakan kausikortilla 2014 pääsee Wareenaan jo keskiviikkona, kun Ahma kohtaa Kangasalan Kisa-Eaglesin. Haka on myynyt tähän mennessä jo 150 kausikorttia.

Viimeinen runkosarjan kotiottelu Ahmalla on lauantaina 15. helmikuuta Riihimäen Nikkareita vastaan
Vastaavasti Kiekko-Ahman kannattajat saavat kauden 2013–2014 kausikortilla viiden euron alennuksen normaalihintaisesta (17 e) Tehtaan kentän pääkatsomolipun hinnasta kaudella 2014.
Ykkönen alkaa Hakan kotipelillä JJK:ta vastaan 28. huhtikuuta.

Tämän lisäksi seurat ovat sopineet lippuvaihdosta. Kiekko-Ahma saa 250 pääkatsomolippua Ykkösen avaukseen JJK-otteluun. Lippujen jaosta vastaa Kiekko-Ahma.

– Liput menevät jakoon varmaankin Ahman jäsenille, joita on 360, puheenjohtaja Jukka Pelkonen tarkentaa.

Haka saa myös 250 ottelulippua Wareenaan Kiekko-Ahman miesten otteluihin kaudelle 2014–2015.

– Kumpikin seura jakaa lippunsa parhaaksi katsomallaan tavalla. Lippuja voisi harkita esimerkiksi rekisteröityneille kannattajillemme, joita on yli 600, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen lisää.

Seurojen välistä yhteistyötä on tarkoitus kehittää edelleen.

– Olemme miettineet jo jonkin aikaa, miten saisimme jalkapallo- ja kiekkoyhteisöt hiukan tiiviimmin tekemään yhteistyötä, ja nauttimaan toistensa lajeista ja elämyksistä Wareenan kaukalossa ja Tehtiksellä, Pelkonen ja Salminen sanovat.

– Koetamme saada väen kiinnostumaan ja katsomaan ensin Ahman pleijarit ja kesällä Tehtikselle katsomaan divaripalloa, miehet jatkavat.

Haka ja Kiekko-Ahma ovat jo sopineet, että yhteistyöstä kaudelle 2015–2016 neuvottelut alkavat marraskuussa 2014.

(www.valkeakoskensanomat.fi)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT