Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle niukka tappio maalijuhlissa

HIFK ja Haka viettivät lauantaina Helsingin Talin hallissa kunnon maalijuhlia. Hakalaisittain peli päättyi pettymykseen, sillä HIFK oli parempi lukemin 4-3.

Pienessä hallissa harjoittelemaan tottuneelta Hakalta vei aikansa tottua isoon kenttään ja HIFK pääsi kuin varkain kahden maalin johtoon. Sitten Hakakin sai juonesta kiinni ja maaleja iskettiin molempiin päihin.

– Kolme tehtyä maalia oli tietysti hyvä juttu, mutta ei peliin voi missään nimessä voi tyytyväinen olla. Pelaaminen oli aivan liian rauhatonta, Hakan päävalmentaja Juho Rantala harmitteli.

Hakan kaksi ensimmäistä maalia viimeisteli Jarno Mattila. Ensin Mattila teki hyvä juoksun linjan taakse ja viimeisteli tyylillä. Toisessa Mikko Innanen karvasi pallon ja tarjoili Mattilalla maalipaikan.

– Nämä maalit olivat molemmat hienoja ja esimerkkejä siitä, millaista peliä pitää pelata, Rantala totesi.

Hakan kolmas osuma tuli pelin lopussa, kun Topi Järvi tarjoili ja Kalle Multanen tykitti komean volleyn.

– Multasella oli pari, kolme hyvää paikkaa ennen maaliaan ja vaikeimmasta paikasta hän sitten osui, Rantala huomautti.

Hakan kokoonpano HIFK:ta vastaan: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Juho Pirttijoki, Sami Sanevuori Juuso Salonen (Ossi Lindeman), Teppo Syrjänen (Mikko-Petteri Latosaari), Mikko Innanen, Eetu Muinonen, Mika Jussila (Eetu Kaipio), Jarno Mattila (Topi Järvi), Kalle Multanen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT