Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa HIFK:n lauantaina

Haka jatkaa harjoitusotteluita lauantaina, kun se kohtaa Ykköseen viime kauden päätteeksi paluun tehneen HIFK:n. Ottelu pelataan Helsingissä Talin hallissa kello 12.30 alkaen. 

Haka-fanit saivat perjantaina iloisia uutisia, kun joukkueen avainpelaaja Regi Nooitmeer jatkaa Hakan paidassa. Nooitmeerin tulon myötä Hakan puolustus on valmis, mutta hyökkäykseen kaivataan vielä lisäpaukkuja. 

– Meidän toppariosasto on erittäin hyvällä mallilla. Regin läsnäolo helpottaa hänen vieressä pelaavien peliä ja hänen myötään meidän puolustus on valmis. Saimme alakertaan johtajan eikä sellaista tarvitse etsiä nyt muualta. Hän on kaikille jo ennestään tuttu ja sarjan parhaimpia – ellei paras – pelipaikallaan, Rantala kehuu. 

– Vielä on haussa pari-kolme kovan luokan vahvistusta keskikentälle ja hyökkäykseen. Puolustukseen ei hankita enää ketään. Liikkuvuutta, taitotasoa ja ratkaisutaitoa kaivataan vielä hyökkäyspeliin.

Nooitmeer ei ole vielä liittynyt Hakan harjoitusrinkiin, mutta muu joukkue on harjoitellut yhdessä jo parisen viikkoa. 

– Tekeminen on näyttänyt hyvältä. Sakke (Sakari Saarinen) ja (Niko) Markkula ovat edelleen loukkaantuneina, mutta virinä on ollut hyvä. Pelaajat ovat olleet erittäin vastaanottavaisia ja tuntuu, että he haluavat tehdä niitä asioita mitä käymme läpi, Rantala kehuu.

Viime viikolla Haka avasi harjoitusottelunsa kohtaamalla kovia hankintoja talven aikana tehneen FC Lahden. Haka puolusti hienosti, mutta lauantain HIFK-pelissä haetaan hieman enemmän hyökkäyspelaamista. 

– Lahti-pelissä oli hyviä elementtejä, mutta lauantaina on tarkoitus keskittyä hieman enemmän meidän omaan pallolliseen pelaamiseen. Puolustimme Lahtea vastaan hyvin ja pystyimme luomaan myös muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta toivon omalta pallolliselta peliltämme parempaa ja pystyisimme hieman enemmän hallitsemaan peliä. 

– Joka päivä menemme parempaan suuntaan ja hyökkäyspeli on myös oleellinen osa meidän puolustuspelaamista ja pyrimme pitämään palloa. Oli kiva nähdä Lahtea vastaan, että siellä näkyi jo joitain niitä asioita mitä olemme harjoitelleet, Rantala toteaa.

Hakan ja HIFK:n välinen ottelu pelataan Helsingissä Talin hallissa lauantaina kello 12.30 alkaen. 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT