Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Inna nauttinut paluustaan Hakaan

Haka sai kovan paluumuuttajan riveihinsä, kun Mikko Innanen teki paluun valkopaitoihin muutaman vuoden Myllykoskella ja Jyväskylässä vietetyn vuoden jälkeen. ”Inna” on ollut mielissään paluusta tuttuihin kuvioihin.

Haka on harjoitellut reilut pari viikkoa ja Innanen on viihtynyt hyvin tutuissa maisemissa.

– Harjoittelu on maistunut hyvältä. Olen tykännyt näistä kuvioista ja ei ole kuin positiivista sanottavaa ja olen erittäin tyytyväinen tähän mennessä.

Innanen pelasi Hakassa viimeksi kaudella 2010 ja niistä ajoista joukkueessa on tapahtunut joitakin muutoksia.

– Valmennus on suurin ero, mutta tietenkin muutama pelaaja on entuudestaan tuttu. Paikat ovat tietenkin samat ja TJ (huoltaja Timo Järvinen) oli varannut minulle pukukopistakin tutun paikan, ettei tarvinnut sopeutua toiselle puolelle, Inna naureskelee.

Veikkausliigadebyyttinsä jo vuonna 1999 tehnyt Innanen on löytänyt Hakan harjoittelusta myös uusia ulottuvuuksia.

– Harjoitukset ovat menneet ihan hyvin ja pienessä hallissa on oltu piukassa. Vauhtia on ollut ajoittain enemmän kuin järkeä, mutta tekemisen meininki on ollut hyvä. Joka treeneissä katsotaan jo sitä miten haluamme ensi kaudella pelata ja se on aika ennenkuulumatonta minun kokemuksella. Yleensä tässä vaiheessa kautta ei vielä kiinnitetä niinkään pelillisiin asioihin vielä huomiota. Rinki on vielä aika pieni, että jokunen pelaaja vielä kaivattaisiin, mutta muuten näyttää tosi hyvältä.

Lupaava ensimmäinen harjoituspeli

Haka pelasi viime viikolla jo ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun se kohtasi vieraissa FC Lahden. Lahtea on jo nyt povattu ensi kaudeksi Veikkausliigan kärkikahinoihin ja Haka venyi maalittomaan tasapeliin.

– Perinteisesti ensimmäisissä harjoituspeleissä ajatus on vielä vähän hukassa ja meiltä puuttui muutamia pelaajia eikä penkillä ollut kuin muutama kaveri. Yllättävän hyvin se meni kuitenkin siihen nähden, että oli liigajoukkue vastassa. Se oli lupauksia antava peli eikä esitystä tarvitse hävetä. Ei siitä kuitenkaan vielä kannata vetää suuria johtopäätöksiä, mutta se oli ihan hyvä alku kaudelle, Innanen summaa kauden ensimmäistä harjoitusottelua.

Ykkösen otteluohjelma julkistettiin keskiviikkona ja avausottelussa Haka saa heti kotikentälleen vastaansa Innasen viime kauden seura JJK:n.

– Kiva, että kotipeli on heti ensimmäisenä ja toivottavasti kenttä on kunnossa. Mielenkiintoista aloittaa heti entistä seuraa vastaan. Hyvä startti kaudelle olisi tärkeä, sillä muutamana viime kautena pelaamissani joukkueissa kausi ei ole alkanut raketin lailla ja hyvä alku helpottaisi jatkoa. Mitä nopeasti vilkaisin ohjelmaa, niin se oli ihan jees, Innanen heittää.

Hakan kausi pyörähtää käyntiin 28.4. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia kausikortti tulevan kesän huippuotteluihin. Lisätietoja kausikorteista löydät täältä.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT