Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Regi Nooitmeer pelaa Hakassa myös kaudella 2014

Monelle FC Hakan kannattajalle on nyt luvassa alkukevään tärkein uutinen. Hollantilaistoppari Regillio ”Regi”  Nooitmeer, 30, jatkaa valkopaidoissa myös kaudella 2014.

Nooitmeer kuului Hakan ehdottomiin avainpelaajiin Veikkausliigakausilla 2010-2011 ja Ykkösen kaudella 2013.

– Regi on tosi iso pala meidän joukkuettamme. Hän on meidän puolustuspelimme johtaja sekä pelillisesti että henkisesti. Koko puolustus voidaan rakentaa hänen ympärilleen ja hänen pelaamisestaan hyötyvät myös hänen vierellä pelaavat. Jokainen tietää sen kuinka tasainen ja varmaotteinen pelaaja hän on, Hakan päävalmentaja Juho Rantala kehuu.

Nooitmeerin paluussa on vahvasti mukana FC Hakan Tukirengas. Tukirengas on tukenut Hakan joukkuetta jo yli 30 vuotta ja tämä on ulospäin yksi Tukirenkaan näkyvimmistä tempauksista.

– On puhuttu jo pidemmän aikaa, että Tukirengas voisi olla jonkun pelaajan tai hankkeen mukana. Nyt siihen tuli tilaisuus, etenkin kun kyseessä on enemmän kuin runkopelaaja, Tukirenkaan vetäjiin kuuluva Karri Kekkonen toteaa.

Kekkosen mukaan pieni porukka teki koemarkkinoinnin tästä ideasta ja ihmiset olivat yksimielisesti sitä mieltä, että tähän lähdetään mukaan.

– Se vaatii mahdollisimman monen panoksen, mutta samalla se on mahdollisuus osoittaa, että Tukirengas on nimensä veroinen ja voimme konkreettisesti sanoa olevamme tukemassa joukkuetta.

– Tukirenkaalle oli myös ratkaisevaa se, että Regi halusi tulla takaisin ja oli valmis tulemaan vastaan palkkapyynnössään, että tämä oli mahdollista toteuttaa, Kekkonen  muistuttaa.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT