Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan ja kaupungin yhteistyön tavoitteena Valkeakosken markkinointi ja kehittäminen

Valkeakosken kaupunki on solminut FC Hakan kanssa uuden markkinointiyhteistyösopimuksen, jonka arvo on vuodessa 25 000 euroa. Uusi sopimus on voimassa vuosien 2014-2016 ajan.

– Kaupungin jatkaminen Hakan pääyhteistyökumppanina on erinomainen asia. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan kaupungin ja kaupunkilaisten odotuksiin tässä yhteistyössä, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen iloitsee.

Vuosina 2011-2013 kaupungilla oli nyt solmittua laajempi yhteistyösopimus Hakan kanssa. Nyt palattiin tasolle, joka vastaa tätä aiempia sopimuksia.

– Uutta sopimusta neuvoteltiin huolella, jotta muuttunut taloustilanne tulisi oikein huomioitua. Olimme yhteistyön tavoitteista ja sisällöstä varsin yksimielisiä, tämä on hyvin linjassa kaupungin rahalliseen panostukseen, Salminen yksilöi neuvotteluja.

Sovitun markkinointiyhteistyön puitteissa Haka markkinoi aktiivisesti Valkeakoskea ja vastavuoroisesti kaupunki saa käyttöoikeuden Hakan brändiin omassa markkinoinnissaan.

– Ottelutapahtumissa kaupungin logo näkyy totutusti sekä Tehtaan kentällä että Hakan peliasuissa ja kaupungilla on myös oma nimikko-ottelunsa tulevana kesänä. Siihen Hakan pelaajat jakavat lippuja huomioiden erityisesti nuorimmat koululaiset, Salminen kertoo.

Lisäksi kaupungille nimetty valkeakoskelaisille tuttu kummipelaaja johtaa Hakan tärkeäksi koettuja yhteiskunnallisia projekteja lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Samalla Haka pyrkii edistämään alueellisen yritysyhteistyön ja kaupungin positiivisen imagon kasvattamista. Yhteistyö on varsin moniulotteinen.

– Kaupungin nimikkopelaaja kaudella 2014 on Ilveksestä Hakaan palannut hyökkääjä Kalle Multanen, Salminen paljastaa.

Salminen muistuttaa, että Hakan tavoite on nousta Veikkausliigaan kaudelle 2015. Mikäli Haka menestyy liigassa ja saavuttaa tavoitteensa, se voi saada 5 000 euroa bonusta tulevilta sopimusvuosilla. Bonuksen saaminen vaatii joko Suomen Cupin voiton tai sijoittumisen Veikkausliigassa neljän parhaan joukkoon.

– Suomen Cupin voitosta Hakalla on mahdollisuus saada bonus siis jo tänä vuonna, menestyksen eteen tehdään määrätietoisesti töitä, Salminen alleviivaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT