FC Lahti ja Haka jäivät ilman maaleja

Haka pelasi torstaina vuoden 2014 ensimmäisen harjoitusottelunsa. Lahden Mukkulan uudessa hallissa pelattu vääntö FC Lahtea vastaan päättyi mallittomaan tasalukemaan 0-0.

FC Lahti aloitti ottelun terävästi ja sai jo muutaman minuutin pelin jälkeen pallon Hakan maalin tolppaan. Vähitellen peli tasaantui ja Hakakin sai juonen päästä kiinni. Mikko Innaselle tuli puolittaisesta läpiajosta paikka, mutta nosto yli maalivahti Henrik Moisanderin meni samalla yli lahtelaisten maalin.

Ensimmäisen puolikkaan lopulla etenkin Lahden konkarihyökkääjä Rafael hätyytteli koskilaisten maalia, mutta viime kaudella 16 liigamaalia viimeistelleen brassin sihti ei ollut vielä kohdillaan.

Tauolla FC Lahti pisti pelaajaruletin käyntiin ja toiselle puoliajalle kotijoukkueelta juoksi kentälle tukku tuoreita jalkoja.

Toisella puoliajalla FC Lahti oli edelleen niukasti niskan päällä, mutta omat mahdollisuutensa maaleihin oli Hakallakin. Lähimmäksi osumaa pääsi loppuhetkillä Kalle Multanen, mutta kolmekaan peräkkäistä yritystä eivät tuottaneet tulosta.

Lukuisten poissaolojen johdosta Hakan kokoonpanossa esiintyivät myös ilman sopimusta olevat Juha Pirinen, Sasha Popovitch sekä Topi Järvi. Hakan seuraava harjoitusottelu on viikon päästä lauantaina Helsingin Talissa Ykköseen täksi kaudeksi noussutta HIFK:ta vastaan. Ottelu alkaa kello 12.30.

Hakan kokoonpano Lahdessa: Ville Kauppinen, Ossi Lindeman (70. Topi Järvi), Mikko-Petteri Latosaari (76. Juho Pirttijoki), Juuso Salonen, Jari Nikkilä, Eetu Muinonen, Teppo Syrjänen, (59. Mika Jussila), Juha Pirinen, Mikko Innanen, Sasha Popovitch (46. Eetu Kaipio), Kalle Multanen.