Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan harjoituksissa innokas meininki

Haka palasi harjoituksiin maanantaina ja päävalmentaja Juho Rantalan mukaan harjoituksissa on ollut hyvä meno. Täyteen vauhtiin Hakan harjoitukset pyörähtävät loppiaisen jälkeen, kun kaikki pelaajat hyppäävät mukaan.

Haka harjoittelee joulukuun aikana neljä kertaa viikossa ja siihen päälle pelaajilla on omat fyysiset harjoitusohjelmansa. Useimpien tuoreimpien sopimuspelaajien sopimukset astuvat voimaan vasta vuodenvaihteessa, joten nyt harjoituksissa mennään vielä hieman kapeammalla ringillä.

– Harjoituksissa on ollut oikein innokas meininki ja se oli kyllä ihan odotettavissakin. Olemme harjoitelleet ihan normaaleja jalkapalloilullisia perusharjoitteita ja lisäksi pelaajat toteuttavat omia ohjelmiaan. Pallojen kanssa mennään. Palaamme sitten tammikuun 7. päivä harjoituksiin ja silloin aloitamme täysillä, Rantala kertoo.

– Paljon on nuoria pelaajia harjoituksissa, sillä mukana on A-junioreita ja pari pelaajaa FC Hämeenlinnasta ja sieltä on tulossa myös yksi hyökkääjä lisää. Yhteensä tässä on menty 14 pelaajan voimin, Rantala valottaa.

Muutaman FC Hämeenlinnan pelaajan lisäksi ei testipelaajia näillä näkymin joulukuussa tulla näkemään.

– Joulukuussa emme katso testipelaajia, ellei joku mielenkiintoinen nimi ota yhteyttä ja halua tulla. Ehkä tammi-helmikuussa sitten, kun meillä on harjoituspelejäkin.

Rantala on suhteellisen tyytyväinen Hakan tämänhetkiseen pelaajatilanteeseen ja katsoo luottavaisena eteenpäin.

– Tilanne on ihan ok ja pikku hiljaa pala palalta joukkue tulee kasaan. Uskon, että saamme kilpailukykyisen joukkueen myös ensi kaudella. Vielä tarvitsemme keskikaistalle joka linjalle vahvistusta. Meillä on jo nyt muutama hyvä ja mielenkiintoinen uusi nimi eikä viime kauden kaikkien pelaajien kohdalla ole vielä varmuutta mitä he tekevät. Muutaman haluamme sieltä vielä pitää, Rantala paljastaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT