Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Musta-valko -klubi juhlavuoden kunniaksi

FC Haka lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi Musta-valko-klubin. Klubi on suunnattu yhteistyökumppaneille ja ajatuksena on kerätä valkeakoskelaisia ja pirkanmaalaisia Haka-henkisiä yrityksiä yhteen.

Klubi tarjoaa yrityksille erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia ja klubitasosta riippuen runsaasti näkyvyyttä myös kuluttajien suuntaan. Klubijäsenyys antaa myös mahdollisuuden järjestää omalle yritykselle virkistäytymistilaisuus maailman suosituimman lajin parissa.

Klubitasoja on kaksi: Musta ja Valko.  

Molemmilla tasoilla kumppanit saavat nimensä ottelun valotauluun sekä näkyvyyden Hakan kotisivuilla Hakan 80-vuotisjuhlavuoden kumppanien osiossa. Kahdesti vuodessa klubilaisille tullaan järjestämään ottelun yhteydessä tilaisuus, jossa heillä on mahdollisuus verkostoitua muiden yritysten kanssa. Lisäksi kumppaneilla on mahdollisuus käyttää hyväkseen Hakan kannattajarekisteriä kaupallisiin tarkoituksiin ja tarjota yhteistyötä muiden klubilaisten ja heidän yritysten kanssa.

Molemmat klubijäsenyydet oikeuttavat lisäksi 10 ottelulippuun ensi kauden kotipeleihin ja lisäksi Musta-klubin jäsenet saavat neljä VIP-lippua. Musta-klubin jäsenyys tuo mukanaan myös kutsun Hakan järjestämiin päättäjäseminaaritapahtumiin.

Lisätietoa Musta-Valko-klubista löydät täältä sekä myyntipäällikkö Miikka Utoslahdelta (040-5322238)

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT