Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka harjoituksiin taas maanantaina

Haka veti henkeä marraskuun ajan, mutta maanantaina joukkue palaa taas sorvin ääreen ja aloittaa valmistautumisen kohti seuraavaa kautta.

Hakalla on tällä hetkellä 12 sopimuspelaajaa ja urheilutoimenjohtaja Asko Jussilan mukaan joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa.

– Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä jos vertaa esimerkiksi vuoden takaiseen tilanteeseen. Meillä on jo perusrunko kasassa, kun viime vuonna tähän aikaan oli juuri saatu valmentaja ja pari pelaajaa, Jussila vertailee.

Hakan harjoituksiin nostetaan mukaan myös Hakan junioripelaajia, jotka saavat mahdollisuuden näyttää kyntensä edustuksen mukana.

– Ensimmäinen asia on, että Juho näkee meidän nuoret pelaajat ja tarkoitus on, että joku pystyisi murtautumaan rinkiin. Sillä ei ole väliä mikä syntymävuosi on jos pystyy taidoiltaan nousemaan mukaan.

– Suurimmalla osalla meidän uusista sopimuksista tulee vasta vuoden alussa voimaan, joten tämä on hyvä mahdollisuus tuoda harjoituksiin myös vähän ympäristökuntien pelaajia ja omia nuoria pelaajia. Mitään varsinaisia testipelaajia ei ole mukana, Jussila valottaa.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT