Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pesonen palkittiin Valkeakosken parhaana pelaajana

Hakan maalivahti Saku Pesonen palkittiin viime viikolla Valkeakosken parhaana jalkapalloilijana. Pesonen on muun joukkueen tavoin palannut innolla harjoituksiin.

Valkeakosken kaupunki valitsi Pesosen vuoden jalkapalloilijaksi ja maalivahti sai siitä hyvästä Juhani Peltosen ikuisesti kiertävän jalkapallopatsaan vuodeksi haltuunsa.

– Kyllä se vähän yllätyksenä tuli ja se oli hieno kunnianosoitus ja otin palkinnon ilolla vastaan. Hieno homma, Pesonen iloitsee.

Omaa kauttaan Pesonen summaa lyhyesti.

– Kauden keskiosa meni hyvin, mutta alku- ja loppukauden osalta jäi parannettavaa.

Haka palasi harjoituskentille joulukuun alussa ja vauhti on ollut hyvää.

– Harjoitukset ovat olleet aika lailla perus joulukuuta eli vauhtia on enemmän kuin järkeä. Vauhdikkaasti ja innokkaasti harjoituksissa on menty, Pesonen heittää.

Haka aloittaa täydellä tohinalla tammikuussa, kun loputkin sopimuspelaajat astuvat mukaan remmiin. Tällä hetkellä mukana harjoittelee paljon Hakan junioreita.

– Moni pelaaja liittyy mukaan vasta tammikuussa, joten nyt on vielä aika junioripainotteinen ryhmä. Mitään isompia asioita ei ole vielä käyty läpi, mutta Juhon kädenjälki näkyy kyllä. Samoja asioita käydään läpi kuin aiemmin ja painotamme samoja teemoja.

Lähtökohdat joulukuun harjoittelulle ovat viimevuotista paremmat, kun päävalmentaja Juho Rantala pääsee jatkamaan siitä mihin kausi päättyi.

 

– Se on erittäin hyvä asia eikä pyörää tarvitse lähteä keksimään uudelleen. Meillä on toimiva systeemi ja sitä kehitetään edelleen. Homma toimii ja sitä yritetään sitten jatkossa vain kehittää entistä paremmaksi, Pesonen tähdentää. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT