Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rantala kaipaa vahvistusta etenkin keskisektorille

Hakalla on koossa jo toistakymmentä pelaajasopimusta, mutta vielä on paljon hommaa, että ensi kauden runko on kokonaan kasassa.

– Tarkoitus on edelleen vahvistaa jokaista osa-aluetta. Ennen kaikkea keskisektorille haetaan profiilivahvistuksia, Hakan päävalmentaja Juho Rantala muistuttaa.

Tuorein sopimuspelaaja on MYPA:sta tullut Eetu Kaipio.

– Eetu on taitava ja rohkea pelaaja, ja hän tuo pallollista osaamista meidän keskikentän hyökkäyspeliin. Hänellä on mielestäni nyt hieno näytönpaikka, Hakan päävalmentaja Juho Rantala puolestaan kehaisee.

Rantalan mukaan Kaipiolla on valtava potentiaali ja nyt se pitää vain saada esiin. 

– Tähän asti Eetu on lähinnä väläytellyt, mutta jos hän löytää otteisiinsa suoritusvarmuutta, on hän takuulla loistovahvistus, Rantala lupaa.

Torstaina Haka julkisti Sakari Saarisen jatkon.

– Hän on hyökkäyssuuntaan mainettaan parempi pelaaja, sillä ”Sakke” ei juuri hukkaa palloja. Pallovarmana pelaajana hän pystyy rauhoittamaan peliämme, sillä kokemuksensa ansiosta hän ymmärtää ja näkee mitä hänen ympärillään tapahtuu. Lisäksi ”Sakke” tuo voittamisen kulttuuria joukkueeseen, Rantala kehaisee.

Viime kauden joukkueesta Marco Matrone ja Jussi Aalto siirtyivät Seinäjoen Jalkapalloklubiin, Dema puolestaan MYPA:an. Varmoja lähtijöitä ovat myös Aaron King ja Arman Melkonyan. 

– Muiden kohdalla tilanne on vielä auki, Rantala huomauttaa.

Hakan harjoitukset jatkuvat joulukuun alussa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelattaneen tammikuun puolenvälin jälkeen.

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2014: Saku Pesonen, Sami Sanevuori, Mikko Innanen, Jari Nikkilä, Niko Markkula, Eetu Muinonen, Sakari Saarinen, Eetu Kaipio, Juuso Salonen, Mika Jussila, Teppo Syrjänen, Ossi Lindeman.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT