Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eetu Kaipio siirtyy Hakaan

Hakan keskikenttä vahvistui uudella pelaajalla, kun MYPA:ssa kolme edelliskautta pelannut Eetu Kaipio siirtyy Hakan riveihin. Kaipio on tehnyt Hakan kanssa yksivuotisen sopimuksen, joka sisältää Veikkausliiga-option ensi kaudesta.

Kaipio on 24-vuotias Nurmijärveltä kotoisin oleva HJK-kasvatti, joka on pelannut MYPA:n lisäksi myös Klubi 04:ssä, FC Viikingeissä ja MP:ssa. Kaipiolla loppui MYPA:n kanssa sopimus ja siirtyy nyt valkopaitojen miehistöön.

– Olin kolme vuotta Myllykoskella. Minulla on ollut pieniä loukkaantumisia, joten nyt tuntui sopivalta hetkeltä ottaa askel alaspäin. Rantalan Juho on minulle tuttu valmentaja ja uskon täysin hänen pelifilosofiaansa. Kun Juho kysäisi minua, niin pidin Hakaa loistavana vaihtoehtona ja loogisena valintana. Se on perinteikäs joukkue ja yksi kovimmista Ykkösen joukkueista ja taistelee noususta, 43 ottelua Veikkausliigassa pelannut peluri heittää.

Kaipio on kärsinyt viime vuosina pienistä loukkaantumisista, jotka ovat jarruttaneet hänen lopullista läpimurtoaan.

– Kaksi vuotta sitten meni polven sivuside ja olin sen takia pois kolme kuukautta. Sitten viime kauden alussa minulla oli selkävamma ja sen takia alkukausi meni piloille. Loukkaantumiset ovat aina osuneet huonoihin aikoihin.

Kaipio lupaa tuovana Hakan keskikentälle erikoistilannevoimaa sekä pallollista osaamista.

– Olen pallollinen keskikenttäpelaaja ja pelintekijä, joka osaa syöttää. Lisäksi erikoistilanteisiin varmasti tuon jotain, Kaipio kuvailee itseään.

Kaipio toivoo Hakan pelaavan sellaista peliä ensi kaudella, että Tehtaan kentän yleisö viihtyy.

– Saamme varmasti sellaisen joukkueen kasaan, joka pelaa hyvää ja viihdyttävää peliä, Kaipio heittää.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT