Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nikkilä palaa parempana ja monipuolisempana

Haka sai joukkueeseensa mielenkiintoisen paluumuuttajan, kun kausilla 2008 ja 2009 Hakassa pelannut Jari Nikkilä tekee paluun Tehtaan kentälle. Nikkilän mukaan hän on kasvanut pojasta mieheksi muutaman edellisvuoden aikana.

Nikkilä liittyi Hakaan vasta 18-vuotiaana ja pelasi ensimmäisenä kautenaan yhdeksän ottelua ja seuraavalla kaudella hän kuului jo joukkueen luottopelaajiin pelaten 20 ottelussa. Hakan jälkeen hän siirtyi Tampere Unitediin, jossa kaikki ei mennyt kuitenkaan putkeen.

– Olin ehtinyt olla siellä pari kuukautta, kun sääriluuni murtui. Toipumisaikana aikana TamU:kin kaatui ja oli aika vaikea löytää pelipaikkaa, kun oli ollut reilun vuoden pelaamatta, 24-vuotias pakki kertaa uransa vaikeinta ajanjaksoa.

Hän siirtyi kasvattajajoukkueeseensa TPV:hen josta hän vaihtoi Ilvekseen, jossa hän on pelannut kaksi edelliskautta.

– Olen Ilveksessä pelannut nyt molempina kausina kaikki pelit eikä minulla ole ollut edes mitään pieniä loukkaantumisia. Sen ison loukkaantumisen ansiosta olen nyt kypsempi pelaaja ja keskityn muun muassa huoltaviin harjoitteisiin paljon. Kun kokee noin vakavan loukkaantumisen, niin siinä tulee henkisesti vahvemmaksi ja kasvaa, Nikkilä valottaa.

Nikkilä lupaa, että Tehtaan kentällä nähdään paranneltu versio samasta miehestä, joka nähtiin viimeksi Hakan paidassa.

– Nyt olen kaikin puolin monipuolisempi ja parempi pelaaja kuin silloin. Olen henkisesti ja fyysisesti vahvempi. Nuoresta pojasta on nyt kasvanut itsevarma mies ja itseluottamus on kova. 

Nikkilän sopimus on kaksivuotinen ja hän haluaa olla nostamassa Hakaa takaisin Veikkausliigaan.

– Haka kuuluu liigaan eikä mitään muuta tavoitetta voi olla. Siitä lähdemme liikkeelle, että voitamme sarjan ja se on meidän ainoa tavoite. Seura on samoilla linjoilla ja olen valmis tekemään yhteisen päämäärän eteen töitä, Nikkilä päättää.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT