Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eetu Muinonen jatkaa Hakassa

FC Haka ja Eetu Muinonen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Keskikenttäpelaaja siirtyi Hakaan viime kauden alla ja pelasi 26 ottelussa onnistuen maalinteossa kahdesti.

Muinonen on 27 vuoden iästään jo kokenut pelaaja. Hän ponnisti kotimaiselle huipulle jo vuonna 2003, kun hän pelasi MYPA:ssa. Hän edusti kouvolalaisjoukkuetta yhteensä kuuden kauden ajan ennen kuin siirtyi Belgian pääsarjaan Zulte Waregemin riveihin. Läpimurto Belgiassa jäi tekemättä ja hän palasi Suomeen MP:n kautta RoPS:aan ja nyt Hakaan.

– Olen viihtynyt Hakassa hyvin ja täällä ovat kaikki puitteet kunnossa, Mikkelin Kissojen kasvatti kertoo.

Muinonen on kolmas pelaaja viime kauden joukkueesta, joka on allekirjoittanut jatkosopimuksen Hakan kanssa. Keskikenttäpelaaja uskoo Hakan saavan noususta taistelevan joukkueen kasaan myös ensi kaudeksi.

– Katson luottavaisin mielin kohti ensi kautta. Meillä on hyvä valmennus ja sen varaan on hyvä laskea.

Viime talvena Muinonen kävi pariin otteeseen Hakan testissä, mutta sopimus syntyi vasta hieman ennen kauden alkua. Kauden edetessä Muinonen nousi entistä isompaan rooliin Hakan keskikentällä.

– Viime kaudella loppua kohden kulki koko ajan paremmin ja loppukausi oli jo ihan hyvää pelaamista. Valmentaja ajaa sisälle sellaista pelityyliä, joka minulle sopii. Toki viime kaudellakin pääsin heti hyvin joukkueeseen sisään, mutta alkukaudesta peliajan kanssa oli vähän vaikeaa. Aina kestää hieman päästä uuteen pelisysteemiin mukaan, mutta nyt pääsen siihen heti alusta lähtien.

Muinosen lisäksi Hakalla on sopimukset ensi kaudesta Saku Pesosen, Sami Sanevuoren, Juuso Salosen, Mika Jussilan, Teppo Syrjäsen ja Ossi Lindemanin kanssa. Viime kauden joukkueesta Marco Matrone, Dema sekä Jussi Aalto eivät jatka Hakassa.

Haka julkaisee loppuviikosta uuden kovan hankinnan kanssa tehdyn pelaajasopimuksen.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT