Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Matti Hakala otettu Juuson Plaketista

FC Hakan monivuotinen talkootyöntekijä Matti Hakala palkittiin tänä vuonna Hakan korkea-arvoisimmalla huomionosoituksella, kun hänelle annettiin kauden päättäjäisissä Juuson Plaketti. Hakala myöntää olleensa otettu palkinnosta.

Hakalan palkitseminen oli osoitus siitä korvaamattomasta työstä mitä talkoolaiset tekevät seuran eteen. Hakala on jo pitkään kantanut oman ison kortensa kekoon pyyteettömällä työllä.

– Olihan se aivan mahtava kunnianosoitus. En ole ainakaan itse kuullut, että tätä olisi annettu ennen kenellekään talkoolaiselle. Ei ainakaan minun aikanani. Itse olen ollut mukana kuitenkin ainakin sen 15 vuotta, Hakala kertoo.

Hakala on tuttu näky Tehtaan kentällä talkoissa ja pelipäivinä. Yksi talkoolaisia yhdistävä tekijä on hänen mukaansa vahva yhteishenki ja ahkeruus.

– Talkoolaisten keskuudessa on niin hyvä henki ja sitten, kun on vapaata, niin on hyvä tehdä jotain eikä vain löllyillä sohvalla, Hakala valottaa syitään olla mukana talkootoiminnassa.

– Kyllähän talkooväkeä tarvitaan lisää. Varsinkin, kun pystytellään ja kasaillaan telttoja sun muita vehkeitä. Hieman väki on vähentynyt, mutta se on ihan ehdotonta porukkaa. Siellä ei rutista eikä ruikuteta, kun talkoot ovat käynnissä, Hakala jatkaa.  

Kohta 68 vuotta täyttävä Hakala nähdään jatkossakin Tehtaan kentällä ahkeroimassa.

– Ikää alkaa olla jo sen verran, että täytyy katsoa kuinka terveys kestää. Joudun kuitenkin nostelemaan kaljakoppia ja sen sellaista. Vielä ei ole kuitenkaan ollut mitään ongelmia. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT