Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Osakeanti ja Haka-sähkö luovat pohjaa tulevalle kaudelle

FC Hakan edustusjoukkue siirtyy pikku hiljaa hyvin ansaittuun loman viettoon, mutta yrityksen talousrintamalla töitä tehdään täysillä seuran tulevaisuuden varmistamiseksi. Tulevan kauden yhteistyösopimuksia neuvotellaan hyvää vauhtia ja osakeannissa on loppukirin aika.

– Osakeanti tuotti syyskuun loppuun mennessä noin 30 000 euroa ja tuolloin hallitus teki ratkaisun jatkaa antia vielä kuukaudella. Tavoitteeseen, eli 50 000 euroon pääseminen vaatii vielä loppukiriä, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen toteaa.

Matkaa asetettuun tavoitteeseen on jäljellä ja FC Haka pyytääkin vielä kaikkia tukijoitaan aktivoitumaan osakkeiden merkintään. Jo pienellä panostuksella saadaan merkittäviä tuloksia aikaan. Merkintähinta on 2,5 euroa kappaleelta ja minimerkintä on 20 kappaletta (50 euroa). Tyhjiä lomakkeita ja lisätietoja tästä suunnatusta osakeannista saa pyydettäessä myös sähköisesti FC Hakan toimistolta Nina Helpiöltä, nina.helpio(at)fchaka.fi tai puhelimella 0404841934.

– Tavoittelemme osakeannilta loppuvuoden rahoituksen helpotusta, jolloin emme joutuisi kohtuuttomasti rokottamaan ensi vuoden yhteistyösopimusten tuottoja jo tämän vuoden puolella. Tämä taas osaltaan auttaisi käynnistymistä ensi vuoteen ja pääsisimme pikkuhiljaa siirtämään rahoituksellista vuosikelloa oikeaan aikaan, jatkaa Salminen.

Salminen muistuttaa myös Valkeakosken Energia Oy:n ja FC Hakan syyskuun lopulla lanseeraamasta Haka-sähköstä, joka on saatavilla niin yksityistalouksille kuin yrityksillekin. FC Haka ohjaa Haka-sähkön tuotoista kymmenen prosenttia FC Haka Juniorit Ry:lle ja tukee siten seuralle elintärkeää junioritoimintaa. Linkki Haka-sähkön ohjeisiin löytyy tästä.

– Olemme vakuuttuneita strategiastamme junioritoiminnan osalta ja tulemme ensi kaudella edelleen tiivistämään yhteistyötämme FC Haka Juniorit Ry:n kanssa. Teemme tänäkin syksynä uusia sopimuksia junnupelaajiemme kanssa ja toivon, että nämä kaverit lyövät itsensä seuraavien vuosien aikana läpi pelaavaan kokoonpanoomme, Salminen kertoo. 

– Kun talvi tulee, niin Haka-Sähkö lämmittää. Haka-Sähkön vuosikustannus keskikokoiselle omakotitalolle on vain noin 60 euroa, joten suuresta yksittäisestä panostuksesta ei ole kyse. Mutta pienistä puroista syntyy suuri virta, Salminen summaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT