Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi jatkaa Hakan pääyhteistyökumppanina

FC Hakan monivuotinen pääyhteistyökumppani Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi tukee myös jatkossa FC Hakaa. Yritys toimii myös maalivahti Saku Pesosen kummiyrityksenä.

Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi tunnettiin aiemmin nimellä Rakennustoimisto Pohjola Oy. Yritys on toiminut Hakan tukijana usean vuoden ajan ja yritys on vahvasti näkyvillä myös Tehtaan kentän laitamainoksissa.

– Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja meillä on myös mainos Tehtaan kentällä ja näkyvyyttäkin on tullut. Ihan samanlaista se ei tietenkään ole divarissa kuin Veikkausliigassa, mutta haluamme omalta osaltamme tukea paikallista urheilua, varatoimitusjohtaja Henri Sulankivi kertoo.

Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomi on Pirkanmaan alueen suurin yksityinen rakennusliike ja myös asuntorakentajana alueen suurin. Rakenteilla tai vireillä on yhteensä yli 1000 asuntoa. Valkeakoskelle se on rakentanut Apiankadulle yhteensä 88 Eloisa-konseptin mukaista senioriasuntoa ja seuraavaa 37 asunnon kohdetta Asunto Oy Valkeakosken Apianpeippoa käynnistellään ensi keväänä.

 

Tutustu lisää yrityksen kotisivuilta. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT