Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Osakeannissa loppukiri

FC Haka Oy toivottaa tervetulleeksi mukaan sekä uudet että vanhat osakkaat.
 
FC Haka Oy:n suunnattu osakeanti, joka käsittää 24 000 kpl A-sarjan osakkeita on käynnissä sunnuntaihin 29.9.2013 asti. Merkintähinta on 2,5 euroa kappaleelta ja minimerkintä on 20 kappaletta (50€).

Anti on lähtenyt käyntiin mainiosti, sekä uudet että vanhat osakkeenomistajat ovat aktiivisesti merkinneet osakkeita ja näin kasvattaneet omistustaan yrityksessä. Annin ensimmäisten päivien aikana annista merkittiin noin 25%.

– Osakeanti on osa FC Hakan elintärkeää 150 000 euron rahoitussuunnitelmaa, jonka jokaisen osa-alueen tulee toteutua. Kaikkien nykyisten ja uusien omistajien panos on erittäin olennainen, puheenjohtaja Marko Laaksonen muistuttaa.

Tyhjiä lomakkeita ja lisätietoja tästä suunnatusta osakeannista saa pyydettäessä myös sähköisesti FC Hakan toimistolta Nina Helpiöltä, nina.helpio(at)fchaka.fi tai puhelimella 0404841934.

Voit myös maksaa osakemerkinnän ilman merkintäsitoumuslomaketta, tällöin tulee lisätä VIITETIEDOKSI MAKSUN VIESTIKENTTÄÄN NIMESI JA HENKILÖTUNNUKSESI.

Merkintäsuoritus tulee tehdä tilille:

Valkeakosken Osuuspankki

IBAN Tilinumero FI0354940920108752

Swift/BIC OKOYFIHH

Maksamalla merkinnän näiden tämän mukaisesti, merkitsijä vakuuttaa saaneensa riittävät tiedot yhtiön tilasta ja toiminnasta. Hallituksen selostus viime tapahtumista sekä viimeiset tulos – ja tasetiedot ovat nähtävillä Hakan toimistolla, Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski. Tarvittaessa toimitamme näitä dokumentteja myös sähköisesti niitä kaipaaville!

Tervetuloa rakentamaan FC Hakan tulevaisuutta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT