Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sikajuhlat olivat menestys

Haka järjesti pitkään aikaan ensimmäisen mutta jo perinteeksi sovitun ”Sikajuhlan” johon osallistui Ravintola Paviljongissa yhteensä 55 ihmistä. Illan aikana nautittiin sekä hyvästä ruuasta että seurasta, pöydät kiersivät palvattua porsasta joka sai arvoisensa paikan huomion keskipisteenä.

Katajan Lihan tarjoaman maittavan pääruuan lisäksi, Pispantallin Ruokapaikalta tulivat maukkaat lisukkeet. Ohjelmassa oli muun muassa esikunnan ja pelaajien välinen kilvoittelu, ”piinapenkki”, jossa mitattiin mm. teltan pystytyksen onnistumista ja sinne nukahtamisen nopeutta. Sekä esikunta Marko Laaksosen ja Olli Paasion toimesta että pelaajat Sami Sanevuori ja Dema, joutuivat esittämään parastaan yleisön edessä. Kilpailun armottomana tuomarina ja promoottorina toimi Karri Kekkonen.

Myöhemmin illalla ”Kaapo” hauskuutti ”Sikavisalla”, jossa kaikki arvuuttelivat sika-aiheisten kysymysten vastauksia. Voittajienkin pisteet jäivät maltillisiksi, siinä määrin hankalaksi sikatietous osoittautui. Pisteitä sai paikkailtua Iso J Fredriksonin TV-tunnusmelodioita tunnistamalla, mutta tämäkään ei helpoksi osoittautunut. Palkinnoksi voittajakaksikkopöytäkunnille annettiin FC Hakan allekirjoituksin varustetut Umbro-pelipallot. 

Illan päätteeksi Iso-J viihdytti soitannallaan ja laulannallaan kylläistä ja tyytyväistä kuulijakunta. Tilaisuudesta kukaan ei myöskään poistunut tyhjin käsin, ”people bagit” sisälsivät mitäpä muuta kuin sikaa.

Hakan toimitusjohtaja Markku Salmisen mukaan tilaisuus oli hyvähenkinen ja onnistunut tapahtuma.

– Huikea juttu ja iso kiitos Ossi Jäkärälle tilaisuuden ideasta. Tästä saadaan varmasti perinne aikaiseksi, Paviljonki tarjoaa mahtavat puitteet ”porsastelulle”.

Vastaavanlaisia tapahtumia on tarkoitus järjestää myös jatkossa, jossa fanit ja sidosryhmät pääsevät lähemmäs pelaajia ja valmennusjohtoa.

– Haluamme jatkaa tapahtumien kehittämistä, esimerkiksi sikajuhlat täydentävät mainiosti tarjoamaamme sidosryhmille. Sikamainen suunnittelu ensi vuodelle on jo alkanut.

 

Katso kuvia tapahtumasta!

Kuvat: Jenni Visala

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT