Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pesonen hakee voittoa Seinäjoelta

Haka matkustaa sunnuntaina SJK:n vieraaksi tärkeässä Ykkösen kamppailussa. Hakan maalivahti Saku Pesosen mukaan joukkue on valmis nappaamaan täydet pisteet sunnuntaina ja siirtämään nousuratkaisut päätöskierrokselle.

Haka tarvitsee kahdesta jäljellä olevasta ottelusta kuusi pistettä, kun taas SJK:lle riittää sunnuntaina tasapelikin nousuun. Pesosen mukaan tavoitteena on, ettei sunnuntaina Seinäjoella vielä juhlita nousun merkiksi.

– Voitto mielessä lähdemme. Ei meillä voi olla mitään muuta tavoitetta. Lähdemme hakemaan Seinäjoelta pinnoja ja siirtämään ratkaisua viimeiselle kierrokselle, Pesonen kertoo.

Joukkueen harjoituksissa on ollut päättäväinen ja hyvä tekemisen meininki.

– Tunnelma treeneissä on ollut hyvä. Olemme harjoitelleet napakasti ja kaikilla on hyvä fiilis. Peli kerrallaan menemme eteenpäin ja yritämme voittaa jäljellä olevat kaksi peliä, Pesonen maalaa loppukauden tavoitteet.

Joukkueet kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella Tehtaan kentällä ja molemmissa peleissä jäätiin maaleitta Hakan hallinnasta huolimatta. Pesonen kaipaakin ratkaisevaa niittiä hyökkäyspäässä

– SJK on hyvä joukkue ja heillä on hyvä hyökkäys. Emme vain saaneet viimeistä niittiä heitä vastaan. Olemme hallinneet molempia pelejä, mutta emme pystyneet viimeisellä kolmanneksella murtamaan heidän puolustustaan. Ei meillä ole ollut heitä vastaan mitään hätää, mutta emme ole vain pystyneet lyömään heitä.

 

Hakan ja SJK:n välinen ottelu alkaa Seinäjoen keskuskentällä kello 16.00. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT