Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Malm, Paatelainen, Popovitch – tähtisadetta Tehtiksellä

Tehtaan kentällä on mahdollisuus lauantaina nähdä melkoinen määrä valkeakoskelaista jalkapallohistoriaa ja -kulttuuria, kun iso joukko Haka-legendoja kokoontuu yhteen Haka-OPS-ottelun yhteyteen.

Hakan ja OPS:n välisessä ottelussa on mukana upeita kunniavieraita, kun lähes sata entistä Hakan pelaajaa ja taustahenkilöä on ilmoittautunut mukaan lauantaina pidettävään Haka Old Boys-tapahtumaan. Mukana on sellaisia nimiä kuin Hannu Asikainen, Martti Halme, Oleg Ivanov, Jarmo Kujanpää, Esko Malm, Stefan Lindström, Antti Ronkainen, Matti Paatelainen, Valeri Popovitch, Ari Valvee ja kymmeniä muita – kaikki tuttuja Haka-nimiä vuosikymmenien varrelta.

– Järjestämme tätä ensimmäistä kertaa tässä mittakaavassa, kun lähes kaikki jotka ovat olleet pelaamassa tai taustoissa vaikuttamassa on kutsuttu mukaan. Aivan kaikkien yhteystietoja emme ole saaneet kaivettua, mutta paljon on tulossa väkeä mukaan ja vastaanotto on ollut äärettömän innostunutta. Jari Kinnunen tulee muun muassa Singaporesta saakka ja Juha Helin Rovaniemeltä tähän tapahtumaan, joten sekin kertoo osaltaan tapahtuman suosiosta ja mukaan tulevien innostuksesta, tapahtuman puuhamiehiin ja ideoitsijoihin Jussi Rautiainen valottaa.

Tapahtuma on myös eräänlainen esisoitto ensi vuoden 80-vuotisjuhlavuodelle.

– Tästä on muutamia aikoja puhuttu ja nyt päätettiin ryhtyä tuumasta toimeen ja toteuttaa tämä. Ensi vuonna on FC Hakan 80-vuotisjuhlavuosi ja silloin on luvassa vieläkin isompaa, Rautiainen paljastaa.

Legendat kokoontuvat ensin Jalkapallomuseolla josta he siirtyvät seuraamaan Haka-OPS-ottelua jonka jälkeen jälkipelit ovat Paviljongissa.

– Pelaajia tullaan haastattelemaan Hakan ottelussa ja pelin jälkeen Paviljonkiin voi tulla tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia legendojen kanssa.

Hakan ja OPS:n ottelu alkaa lauantaina Tehtaan kentällä kello 17.00.

 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT