Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rantala helpottui voitosta

Haka haki lauantaina täyden pistepotin Viikinkien vieraana, kun se nappasi 3-0 (2-0)-voiton. Hakan päävalmentaja Juho Rantala oli suhteellisen tyytyväinen voittoon vaikka löysikin vielä hivenen parannettavaa joukkueen pelaamisesta. 

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Viikingit voitti Hakan Vuosaaressa, mutta lauantaina Haka ei ollut yllätettävissä. 

– Nollapeli, todella hyvää puolustusta ja kolme maalia vieraissa. Ei tämä ollut mikään helppo peli ja meidän makuun se oli vähän liian rauhatonta. Usein olemme saaneet pallonhallinnan avulla kontrollin, mutta nyt emme saaneet peliä pitkäksi aikaa haltuun. Varsinkin toisen puoliajan alku oli haastava, mutta viimeiset 20 minuuttia peli oli meidän hallussa. Tämä ei ollut helppo paikka, mutta tämä oli ammattimainen esitys. Pieniä yksityiskohtia pitää vielä parantaa, mutta olen tosi tyytyväinen ja helpottunut, Rantala pohti pelin jälkeen. 

Kolmesta maalista huolimatta Rantala toivoi enemmän paukkuja hyökkäyspäähän.  

– Meidän pitäisi olla vielä entistä vaarallisempia viimeisellä kolmanneksella. Palloa pitämällä saamme kontrolloitua enemmän pelintempoa ja se on ollut myös yksi syy miksi olemme myös puolustaneet niin hyvin. Koko puolustuslinjamme on ollut tosi hyvä ja Saku Pesonen on ollut suorastaan mahtava ja puolustus on meidän turvaverkkomme, Haka-luotsi suitsutti. 

Venance Zézé vaihdettiin toisella puoliajalla kentältä ja ottelun jälkeen hän nilkutti kentän laidalla polvi vahvassa paketissa. Rantalan mukaan mistään vakavasta ei ole kuitenkaan kyse. 

– Se oli vain varotoimenpide. Pitää olla tarkkana, sillä keskiviikkona on AC Oulu-peli ja sitten AC Kajaania vastaan. Tässä on paljon pelejä ja meillä on muutama ruuhkapäivä, mutta sitten helpottaa vähän loppukautta ajatellen, kun menemme peli viikossa. 

Hakan seuraava kotiottelu on jo keskiviikkona, kun vastaan asettuu AC Oulu. 

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT