Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aaron King vahvistamaan Hakan hyökkäystä

FC Haka on allekirjoittanut loppukautta koskevan sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Aaron Kingin kanssa. King on ollut Hakan testissä parin viikon ajan vakuuttaen valmennusjohdon ja sopimuksen myötä pelaajasiirto Hakaan on käynnistetty. Siirron onnistuessa mutkitta King on kokoonpanossa jo keskiviikon Haka-AC Oulu -ottelussa.

-Olen todella iloinen, että saimme Aaronin kaltaisen nopean hyökkääjän joukkueeseen mukaan. Hän on meille selkeä vahvistus ja tuo myös mukanaan lisää taktisia mahdollisuuksia, iloitsee Hakan päävalmentaja Juho Rantala.

-Joukkueemme peliesitykset ja tulokset ovat viime aikoina olleet erinomaisia. Haluamme olla koko ajan vaarallisempia viimeisellä kolmanneksella, mutta toisaalta joukkueemme materiaali on tähän suhteellisen kapea. Mahdolliset loukkaantumiset ja pelikiellot sekoittaisivat kokoonpanoamme liian paljon, näin ollen King tulee meille juuri oikeaan aikaan, Rantala toteaa.

Aaron King on 29-vuotias yhdysvaltalainen hyökkääjä. Hänen viimeisimmät seuransa ovat Phoenix FC, FC Tampa Bay ja Miami FC.

Haka on tällä hetkellä Ykkösen kärjessä ja joukkueella on takana peräti yhdeksän ottelun tappioton putki.

-Rehellisesti sanottuna otamme tässä hallitun taloudellisen riskin. Voi hyvin olla, että nousisimme ilman vahvistuksia mutta haluamme tehdä kaiken mahdollisen tavoitteemme eteen. Vielä kun saamme Jarno Mattilan kentälle, on meillä vahvat menestyksen eväät, iloitsee FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen.

-Hakan viime aikojen menestyksen ansiosta Koskissa on päällä todella positiivinen vire kohti Veikkausliigaa ja joukkueen kannustus on ollut fantastista. Haluan kiittää tästä kaikkia mukana olleita. Samaan aikaan on kuitenkin todettava, että Hakan loppuvuoden rahoitus on haasteellinen ja yrityksen tervehdytys jatkuu edelleen, Salminen alleviivaa.

Haka onkin viime aikoina esitellyt onnistuneesti useita erilaisia varainkeruuideoita Haka takaisin liigaan -t-paidoista vapaaehtoiseen lisäpääsymaksuun kannatusottelulipun muodossa. Suunnitteilla on lisäksi keräilijäkappaleita joukkueen pelipaidoista sekä uusi osakeanti, myös muita ajatuksia on kehitteillä.

-Olemme tehneet loppukaudelle mielenkiintoisen nousuhuuma-paketin, jota esittelemme mielellämme yhteistyökumppaneillemme. Haemme myös pelaajille edelleen yrityskummeja, Kingiin ja esimerkiksi Regi Nooitmeeriin viitaten Salminen toteaa.

Hakan seuraava kotiottelu Haka – AC Oulu pelataan Tehtaan kentällä keskiviikkona 7.8. klo 18.30. Tervetuloa Tehtikselle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT